sova
Član
Ja kada sam to radio, majstor mi rece da na nekim autima mora pumpa ici napolje, a na nekim ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je auto vjerovatno u godinama, pa tako nije cudo sto je tu pumpa propisala. Tu se skine samo poklopac, izbije se stara caura, ubaci nova, rajborerom se obradi na mjeru osovinice, nova gumica (e) i to je to.Ne skidaj cijelu pumpu da je on predihtuje ni za zivu glavu, em ce vise da kosta, em ima dobru sansu da propisa tamo gdje dosad nije.To ti je moj savjet, a ti radi kako hoces.
Ovo gore napisano mi reče Laki. Starac je nosio pumpu od VW kombija kod njega pre 3 godine i kaže da je zadovoljan kako radi. Prepravljao mu je pumpu od 1.6 motora na 1.7 motor. Kaže da pumpe kojima je menjao gumice pre 4-5 godina još nisu došle ponovo na sređivanje.Iz razgovora sa bošistom čovek mi reče da klasične reglaže PVP retko kada radi već da u poslednje vreme isključivo radi zamene zaptivki jer pumpe procure zbog našeg veoma lepog(agresivnog)goriva.
To je i meni rekao a i pokazao kako izgledaju zaptivke jednom prilikom kada sam bio kod njega.Meni je 2013 radio dizne i menjao zaptivke na J.D-u jer sam 2012 koristio G.U sa NIS-a koji mi je upropastio PVP i dizne pa sam imao lep trošak za popravku i zamenu uložaka dizni.