AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ja sam na netu nalazio podatke da je 70L medjutim meni se ugasio. Moram videti da nadjem neki veci. Mozda je ovaj preradjivan za sverc ilegalnih supstanci pa mozda i nadjem nesto osim korozije:haha:

A mozda to sto nadjes vremenom dobija na kvalitetu,kao vino kad odlezi,pa ii zaradis koji dinar vise..
Cini mi se da je i kod mene 70 l rezervoar al nemojte me drzati za rec..znam da mu je rezerva zajebalo vek..testirao sam jednom kad sam se nedeljom vracao kroz makedoniju,jedna pumpa ne radi,druga ne prima eure i malo po malo ja nacakao 110 i kusur km u rezervi dok nisam nalezeo na pupmu koja ima nafte a prima stranu valutu.

Imas i u Jevremovcu, jako dobar decko a i majstor!

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Da,da na Dugija a imaš i u Buđanovcima dobrog bošistu.Zove se Vlada ali nemam njegov broj telefona.
Dugija baš i ne hvale, a za Vladu znam, ali su tuđa iskustva šarenolika. Čujem da nekad uradi dobro, a nekad ne. Čuo sam i za nekog majstora u Dobanovcima, ali ne mogu da nađem kontakt.

Curi mi nafta iz boš pumpe, na mehanizmu za gas. Mehaničar mi tvrdi da je 99% siguran da se to može rešiti bez skidanja pumpe sa auta, navodno je otišla neka čaura. Auto pali i motor normalno radi, samo mnogo flisuje nafta.

- - - - - - - - - -

Imas i u Jevremovcu, jako dobar decko a i majstor!

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

To mi je već daleko.

Majstor iz Dobanovaca je Laki.Kod njega nosim sve pumpe i dizne ali ga nisam pominjao jer nije u okolini Rume.064 1144156 evo njegovog broja telefona.

Hvala lepo. :D

Zvaću par majstora pa ću videti šta ću. Za Lakija sam čuo da je dobar.

To na osovinici za gas ti moze srediti bilo koji bosista, toliko je jednostavno da nema sta zajebati.

Nazad
Vrh