Sapatnik
Član
Заборавило се где се све стизало са задњом вучом али је снага била мања и сразмерна тежини возила.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam što se tiče zadnje vuče, ali gume na Ladi 112 fabričke su ne daj bože. (slično je i na Dasteru). ! 10 godina uopšte nije puno za gume ako je auto garažiran i ako ne prelazi puno. Te fabričke plastične gume su navodno zimsko-letnje (što ja mislim je izraz koji su izmislili Srbi kako ne bi morali da imaju 2 para guma ) međutim ove ne valjaju ni leti, a zimi ti je sa njima glava u torbi.Dobre zimske gume i dobar vozac i idu oni gde i ovi sa prednjom vucom i to bez problema. Problem je sto mnogi ne znaju da voze. Mnogi teraju zimske gume 10-ak godina stare. Mnogi na zalost teraju i na letnje u sta sam se samo ove sezone vise puta licno uverio.
Kad moras peske kuci jos ako je to u sred noci na dobrom minusu, pitao bih te da li je sposobnost vozila bitna ili ne.Samo dobre gume i nema problema.
Sad ako nema awd kao da je smak sveta, ko da zivimo na alpima.Pa i kamion se vozi po snegu pa nije smak sveta ako je zadnja vuca.