AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ako kreneš pametno da trošiš vreme i kradeš zanate nije ni za tebe kasno ;) Od 13te godine aktivno radim, radio sam sve i svašta sa raznim ljudima, a zanat se krade, slobodno vreme se troši na učenje i dan danas.Ako me nešto život naučio to je da zanata u rukama nikad dosta.

Mehanika mi ostala hobi, radim samo sebi i kad ima nešto što može dobro da se naplati, menjanje ulja,pločica i kaiševa ostavljam drugima.Na gradjevini mi mladost ostala, dodje letnji raspust ja pravac na gradjevinu, a učili me da pamtim ono što neko radi.

Drugi deo mladosti mi prošao u ratu i sankcijama, nije bilo para za hleb, a tek za majstore, nego lepo uzmi sam pa radi,od dva frižidera napravi jedan,crkne televizor nov 500DM, ti u džepu 100DM naučiš i TV da popraviš i tako malo po malo, osediš ali znaš sve i svašta da radiš i naplatiš.

Najlakše je državne jasle i kukanje kako je mala plata.

Nedavno sam se raspitivao o Bmw e90 i uopsteno o zadnjoj vuci po snegu smo diskutovali . Kada je pao onaj sneg pre desetak dana , put Zajecar-Bor lep uspon ,vejavica , na putu 7-8 cm snega i veoma klizavo i ispred mene Mercedes novija limuzina(prvo mi se ucinilo da je Bmw F10 ,ali jasno se video MB znak ,ali nisam mogao da vidim koji jer je ostatak bio auta bio zavejan ). Vozi majstor 70 , a du.pe mu na sve strane bezi cas predje u jednu traku , cas u drugu ( u jednom smeru ima 2 trake) Vidi se da ga elektronika ispravlja ,ali to je mucenje i dalje . Tako da za ravnicu i tamo gde nema snega zadnji pogon moze . Ovako je ludost .

Poslednja izmena:
Ne sumnjam da je zabavnije , ali strpati celu porodicu u takav auto i krenuti negde na put po takvom (ne)vremenu je ludost cista ,a ako trebam da gledam vremensku prognozu kad smem da se vozim to je po meni smesno .

Nazad
Vrh