AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Da li neko moze da preporuci BAS dobrog elektricara za struju na opelu, pancevo i okolina?

Lokacije​

Autoremont Pivašević DOO
Servis i prodaja vozila
Jabučki put 36, 26000 Pančevo
Autocentar Pivašević DOO
Registracija i tehnički pregled vozila
Stevana Šupljikca 28, 26000 Pančevo

Kontakti​

Autoremont Pivašević DOO
Servis i prodaja vozila
email: prijem@autoremont.rs
Tel: 013/33-33-55; 013/35-14-02; 013/2-514-935
Mob: 065/987-27-26

Autocentar Pivašević DOO
Registracija i tehnički pregled vozila
email: registracija@autoremont.rs
Tel: 013/408-480; Mob: 065/987-27-29

Radno vreme​

Autoremont Pivašević DOO
Radnim danima:
Ponedeljak - Petak od 08h do 16h
Subotom od 08h do 14h
Nedelja: neradna

Autocentar Pivašević DOO
Radnim danima:
Ponedeljak - Petak od 07h - 20h
Subotom: 08h - 13h
Nedelja: neradna

Poslednja izmena:
Jel ima neko od forumasa Skodu Kodiaq ? Interesuju me iskustva , planiram kupovinu polovnog. Imam trenutno Tiguana 2011 godiste ali posto se porodica sad povecala, skoro pa je nemoguce staviti 3 decija sedista pozadi. A imam zelju i dalje da ostanem na SUV vozilima, Kodiaq i Tiguan Allspace su mi u najuzem izboru. Dobar polovan Tiguan Allspace nema ispod 25000e a nisam planirao toliko da izdvojim jedino ako uspe drugar nesto da mi nadje u Austriji da me izadje jeftinije. Tako da mi se Skoda kristalise kao najbolje resenje, cuo sam mahom dobre komentare ali svakako jos neko iskustvo ce mi dobro doci.

Jel ima neko od forumasa Skodu Kodiaq ? Interesuju me iskustva , planiram kupovinu polovnog. Imam trenutno Tiguana 2011 godiste ali posto se porodica sad povecala, skoro pa je nemoguce staviti 3 decija sedista pozadi. A imam zelju i dalje da ostanem na SUV vozilima, Kodiaq i Tiguan Allspace su mi u najuzem izboru. Dobar polovan Tiguan Allspace nema ispod 25000e a nisam planirao toliko da izdvojim jedino ako uspe drugar nesto da mi nadje u Austriji da me izadje jeftinije. Tako da mi se Skoda kristalise kao najbolje resenje, cuo sam mahom dobre komentare ali svakako jos neko iskustvo ce mi dobro doci.
Da li je u njih moguce staviti 3 sedista pozadi? Ja u Talismana ne mogu, tj mogu ali da ne kacim isofix..

Pa siri su od mog Tiguana, kako sam guglao po stranim sajtovima trebalo bi da moze. Sedeo sam u Kodiaqu od jednog poznanika koji ga je kupio zimus i deluje sire i prostranije, a nisam imao pri ruci sedista da isprobam Po nekim preporukama minivan vozila tipa Reno Espace, VW Sharan, Ford S-Max i slicno bi trebalod a budu prvi izbor za 3 decija sedista, ali meni nekako srce nece minivan, volim SUV.

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Golf 4 1.6 16v kada se vozi preko 3000obrtaja tj izadje na auto put trosi ulje. Voznja po lokalu 80-90km na sat ne trosi ni trunke ulja.
Uljne karike ili moze biti neki drugi problem?
Na 600km sa max spadne ulje na min.
Hvala unapred na pomoci kolege.

To mi kaze i majstor ali isli smo 3 godine za redom u Grcku na more i nazad, nije potrosio ni trunke pa time pobijam te price ako smem reci tako.
Velika je ovo potrosnja na 600km spadne na minimum.

Onda imaš dobar motor jer i kod nas ga bije loš glas. Možda su semerinzi na ventilima loši, a vrv i vođice ventila, jer da su klipovi i karike loši trošio bi ulje stalno.

Ja sam imao 1.6 ,ali sa 8 v u Octaviji i isto je trosio ulje . Tako je i prodata . Nakon zamene uljnih karika , potrosnja je nestala . Tako mi je rekao srecni kupac jer smo ostali u kontaktu . 🙂

Sinisa kod dosta putnickih auta je taj slucaj da karicenje uspe. Cesto budu karike lose a cilindri ko novi i sa 300-500k km. Stedi se na karikama ali ne zbog pocetne cene nego da bi smanjili trenje i potrosnju goriva, pogotovo kod benzinaca. A kod dizel motora kombinacija spiranja ulja zbog regeneracije DPFa i produzenih servisnih intervala isto pravi problem.

Nazad
Vrh