nesto2
Član
Bosch sistem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2003 ili starije?Bosch sistem
Bez stola se nikad neće znati Ja se nisam sreo sa Euro3 da nosi Bosch bez koda,relikvije sa kraja 80ih i 90ih mogu da nalete sa prvom generacijom bez koda.Jedino što je Euro3 a da je bez koda je po neki VW sa VDO/Siemens diznama.Bem li ga... Nista nema na dijagnostici kad cita u realnom vremenu. Sve je u okviru normale
Jel ima neko pouzdanog otpaddziju, treba mi racunar motora za astru g 1.8 16v?
Sa kp ne smem da uzmem em su bezobrazno skupi em imam gorko iskustvo sa tim egzoticnim stvarima koje vizuelno ne mogu da se vide da li su ispravne ili ne...
Znaci ocekujem da garantuje za ispravnost.
Moze i BiH....
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kod se dobija na stolu,jer skidanjem se poremete tolerancije pa stari kod više ništa ne znači računaru, jer on po njemu reguliše rad te dizne.Pre je bilo ubedjenje da je dovoljno da se uzmu polovne dizne sa istim kodom i da to može bez kodiranja, ali to je rešenje drži vodu jer se neretko dogodi da računar neko vreme pokušava da se uskladi sa tom diznom i onda op eto je greška,a misliš da si rešio problemVidi, sad iskreno da ti kazem da li je majstor ubacivao kodove dizni kad je to radio, nemam pojma ali kada sam vijao polovnu, uglavnom su mi govorili da nema nekog dodatnog posla. E sad sta je i kako majstor radio, nemam pojma. Ako je tako kako pisete onda verujem da je unosio kod.
Ostavljen mu je bio auto a kasnije i dizna doneta i to je to. Nisam gurao nos jer nisam automehanicar. U svakom slucaju, auto radi. Vuce kao blesav. Cak me je majstor pitao jel taj auto mozda cipovan posto dobro povlaci za svojih 109ks. Mozda i jeste cipovan ranije, ne znam stvarno. Jedino sto mi je zaokupiralo mozak je ono sto mirosti spominje - cena kostanja. Protokomer 5500 a egr ventil zamenski je bio oko 18k (posto je originalni francuski oko 27k).
Ima taj 1.8 još jednu glupost,tri O ring na diznama,pa kad zapekne namučiš se da izvadiš diznu,a hoće i da pukne dizna@zerc
Nema druze, imam par rodjaka i drugara u Sapcu, prevrnuli smo sve zivo i nezivo, ima jedan, u Loznici cena 200e, u Sapcu nema...
Pokusao bih da prodjem malo jeftinije ako je moguce.
Jutros sam nasao kod cove za 150e ali nema majstora da mi posalje sliku racunara da uporedimo te kodove jer postoji kako sam skapirao bar dva tipa pa pre slanja moramo utvrditi 100% da bude odgovarajuci.
Za g 1.8 je teze naci racunar jer je redak model a kao sto kazes voli da opali.
Na auto sam generalno zadovoljan ali me ova glupost razocarala bas...
Majstor mi rekao da postoji nacin da racunar postavi na alu hladnjake, i da ga skloni malo od motora i da ne bi trebalo vise biti problema ali opet za svaki slucaj da prodam auto
I pored svega mislim da cu auto zadrzati jer realno za 1500e koliko vredi ne znam sta bih bolje mogao kupiti.
Nasli smo na ebay-u ima racunara za nju po jako prihvatljivoj ceni sa sve postarinom ali sam malo skeptican, kome da se zalim ako ne bude nesto kako valja...
To je to,klasika što bi rekli 'ladan lem najveća muka je što je elektronika zalivena silikonom protiv vlage nju skinuti je noćna mora,nakon toga klasika lemilica i udriNemam pojma.
Radi samo na ler gasu, na pedalu ne reaguje...
Pre nego sto je stao, bagovao preko 3000 obrtaja, a ispod radio super.
Cista glupost, benzinac i treba mu elektronika oko ubrizgavanja.
Bord takodje se gubio tipa iskakala upozorenja check the oil level i tako..
Sad vozim pasata 3 kom nikad nista ne fali, uvek spreman za akciju, bez elektronike i bespotrebnih gluposti.