AcA OPEL
Član
A jel mozes kad prebaci na plin i kad pocne da dimi da ga vratis na benzin da vidis sta se desava? Nema mi logike da se gumice cas stvrdnu, cas omeksaju.Sam. Sekvent.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel mozes kad prebaci na plin i kad pocne da dimi da ga vratis na benzin da vidis sta se desava? Nema mi logike da se gumice cas stvrdnu, cas omeksaju.Sam. Sekvent.
Pa ja ne mogu,ali mozda bi majstor mogao. Da iskljuci nekako ispod haube...Neki stos...Nemam pojma.A jel mozes kad prebaci na plin i kad pocne da dimi da ga vratis na benzin da vidis sta se desava? Nema mi logike da se gumice cas stvrdnu, cas omeksaju.
Klasičan simptom gumica ventila,još ako dimi uz brdo pod opterećenjemRadi mirno,tiho bez cudnih zvukova,bez variranja obrtaja . Lepo vuce jedino sto preko 3.500 obrtaja baca plav dim. Ovako se ne vidi dim,ali se oseca miris sagorelog ulja.
Pa da,dimucka cim se nagazi jace Na nizim obrtajima se ne vidi dim ,ali se oseti.Klasičan simptom gumica ventila,još ako dimi uz brdo pod opterećenjem
Neće da izlete klipovi,ima Clio blokadu fabrički.
Slab motor 1.2 mada zivahan(75 konja) tako da to nije neka brzina. 3-ca na oko 3500 obrtaja ide 80. 4-ta 100 km/h.De ga ti teras preko 3500 obrtaja,ce da ti izlete klipovi
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Znaci tvoj savet je da se samo zamene gumice bez diranja glave i ventila ?Taj motor mora visoko da se vrti da bi išao koliko toliko.
A gumice ventila ako imaš alat,mislim alat su obična klešta koja ujedno zbiju oprugu i drže stablo da ne potone ventil.Još ti treba gedorica da skineš deklu i klackalicu i magnet da skineš polutke (osigurače) Koji drže oprugu.
Ja sam u taksiju imao Multiplu sa plinom,trošila litar ulja na 5 dana,gumice se raspadale na dodir.Set gumica 800 din i 40ak min posla i laganih 30€ u džepu od očajnih drugara koji misle da moraju da rade generalnu
Poznatija pod nadimkom Ivan Bosiljcic.Multipla trafika na tockovima.