sova
Član
Ima dpf, znaci da je bls ili bxe motor, samo ta dva motora iz petice imaju dpf. i obicno ide sa tim u paru i sestostepeni mjenjac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skala 55 je bila ona novija sa 1.3 EFI stara skala 55 je samo 1.1Da li se Zastava pikap poly proizvodio sa 1.3 motorom 65 ks? Ja sam viđao samo 1.1 do sad
https://www.kupujemprodajem.com/automobili/zastava/zastava-skala-55/oglas/101486105
Skala 55 je bila ona novija sa 1.3 EFI stara skala 55 je samo 1.1
E sad pošto ovaj ne zna ni šta prodaje imaš skeniranu saobraćajnu na jednoj slici i ako se malo više zainteresuješ videćeš da nije skala 55 već lepo piše Yugo skala 65
Ne shvatas ti mene Sapatnice. Kuka moze da se skine, ali meni treba da je koristim, o tome se radi. Znaci meni skinuta kuka nista ne vredi.Ако је еуро кука само је скини да се не види кад не користиш. Ако немаш никакав папир за њу као да не постоји.
Постоји могућност као неког реатеста па ти издају потврду али то кошта скоро као нова кука.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
. И користиш само кад ти треба
Pa lepo ti reko covek, cim je fabricka nisu potrebni nikavi atesti jer je fabrika ugradila.Nisi morao ranije da prikrivas kuku.Ljidi ne znam da li se nesto u medjuvremenu promenilo na tehnickim pregledima u vezi tumacenja kuke ali ove godine sam se iznenadio. Isao sam na drugi tehnicki, posto je onaj gde redovno idem bio na remontu. Imam fabricku kuku na autu sa plocicom i do sada sam morao da je na neki nacin prikrijem i nalepnicu sa branika gde stoji neka oznaka za kuku sam morao da odlepim. Sada na ovom drugom tehnickom nisu nista prikrivali, vec mi gazda tehnickog kaze da slobodno mogu da je koristim jer je fabricka i ima plocicu. Inace kuka se ne vodi u saobracajnoj. Nista mi sada nije jasno. Prikolicu nemam, ali bih je mozda nekada iznajmio ili pozajmio da nesto prevezem.
Mislio sam na tehnicki.Cekaj, znaci samo stavis plocicu tamo de fali i mozes da vuces prikolicu?