AcA OPEL
Član
Zanimljiva stvar da je ovaj auto skoro proso tehnicki bez skidanja kuke, iako plocica nije na svom mestu. Znaci to je najmanji problem. Mene vise muce ovi organi reda i zakona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znam šta je , nego se čudim , žalim, kolko je mnogo morao dati .euro stotka
100 euro note - Wikipedia
en.wikipedia.org
Kazna je mnogo veća,a tek gubljenje vremena.I posao koji bi propao,jeste mnogo kad ti istresu iz dzepa,al bar se tesim da su mogli mnogo više.znam šta je , nego se čudim , žalim, kolko je mnogo morao dati .
Kod vas nije skupa registracija za vece kubikaze ?.Jeste to velika mana gepeka, isto sam primijetio kada sam je pregledao. Ogroman je on, ladno troje ljudi uguraš unutra ali mali ulaz. Motor nema konjažu ali ide sasvim lijepo pa mi to nije neka mana. Gepek jeste velika mana. Sutra idem da pogledam jedan BMW E39 525i, isti problem sa gepekom ali tu motorčetu ne fali snage, 192KS iz 6 cilindara, trebalo bi da vuče samo tako.
Ja sam imamo b5.5 i sad ga vozi moj burazer,a on i superb su skoro identicni,Skoda ima malo vece medjuosovinsko rastojanje. Ako je auto u dobrom stanju,ne bi se razmisljao,golf 4 je dobar auto ali je igracka za Superb,a pogotovo sto je taj 1.9tdi 77kw najbolji motor ikad napravljen.Ljudi, treba mi savjet šta da radim. Imam opciju da dam svog Golfa 4 iz 2001. godine, motor je 2.0 sa 85kW, ima plin, prešao 334.000km za Skoda Superb 1.9TDI 77kW iz 2006. godine uz doplatu od 1500 EUR. Skodu sam pregledao i vozio, nisam joj mogao naći zamjeru, izgleda jako dobro, ide dobro i nema ulaganja. Pare imam ali ne znam ipak šta da radim. Iskreno, treba mi veće auto, G4 je tijesan i ima mali gepek zbog plina. Šta bi vi uradili?
EDIT
Ovo je ta Skoda
Škoda SuperB 1.9 tdi 77 kw 2006 godište Euro4 NOVE GUME
Škoda SuperB 1.9 tdi 77 kw 2006 godište Euro4 NOVE GUME - Automobili - Na upitwww.olx.ba