AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Koliko motor nosi ova mecka om605 606 ili neki stariji.

Recite da nisam normalan, ali baciti pare za nov auto kom vrtoglavo pada cena iz dana u dan... za mene,cista ludost. 15k dati za nov auto?
Mozda moze neko ko je laganini zaradio te pare bez imalo muke i znoja.
Sta fali autu od 3.000-4.000e...
Pa i ako bude neki kvar, jbg, sta sad, kamara gvozdja, i covek bude zdrav pa se razboli.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Каква је 124-ка са лимаријом? Врата и под на гепеку иза точкова.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Zdrava ko dren.. 14 godina je kod mene, pre dve godine sam radio prednja krila, do branika, tu se prljavština zadržava i ne možeš oprati...

Сремац, то је права реткост да је здрав назад баш из тог разлога што си навео. На вратима на дну зна да се задржава вода и прљавштина.

Sve hvali, u MECKU se uvali...
(Iz postovanja moram velikim slovima)

Recite da nisam normalan, ali baciti pare za nov auto kom vrtoglavo pada cena iz dana u dan... za mene,cista ludost. 15k dati za nov auto?
Mozda moze neko ko je laganini zaradio te pare bez imalo muke i znoja.
Sta fali autu od 3.000-4.000e...
Pa i ako bude neki kvar, jbg, sta sad, kamara gvozdja, i covek bude zdrav pa se razboli.

A dati 15000e za polovan koji je dosao iz uvoza i ko zna koliko je vracena km to je isplativo? Polovnom autu ne pada cena? Ja to znam jako dobro, platio sam pasata b6 11000e sada vredi 4000e. Radio dve dizne, ceo set kvacila zbog plivajuceg zamajca, plocice na kocnicama.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

To je stariji motor om 603 grbavi.Mozda i 602 malo sam zaboravio oznake.
Moguće da si u pravu, nisam nikad bio toliko zagrižen za te sitne detalje... Kad uzimam filter vazduha uzimam za okonju 250,od 124ke je drugačiji... 93ća je godina, možda je nešto prelazno na tom modelu... I čuje se dosta tiše, šapuće, nije da caka ko druge mečke...

Возио сам једно време тојоту авенсис 2016 годиште. Све на дохват руке, не чује се. 5. Брзина 2000 обртаја 80 км/х. А има 6 брзина. Ауто који ме је одушевио.

Kupili Golf 5 za 15000 eura 2009., sad vrijedi možda 4000. Pa sam ja položio, uzeli meni šesticu, koštala 11500 tisuća, ispromijenio sve živo na njoj i prodao je za 7000 prije tri godine. Kupio onda nov Golf 7 2018, rekli mi budala, ali nismo tipovi koji voze godinu dvije i mijenjaju iako i to razumijem, otplatio go kroz dvije godine u 3 rate, ne gubim više živce, tako da ko kako voli. Opet znam da se vani može nać novi auto sa malo km po manjoj cijeni i dobar auto, ali mi ovog opet bilo lakše ovako otplatit. E sad neko će reći fan Golfa, nisam, ali mi se nekako svidio i zadovoljan sam što mi je ponudio u toj cijeni.

A dati 15000e za polovan koji je dosao iz uvoza i ko zna koliko je vracena km to je isplativo? Polovnom autu ne pada cena? Ja to znam jako dobro, platio sam pasata b6 11000e sada vredi 4000e. Radio dve dizne, ceo set kvacila zbog plivajuceg zamajca, plocice na kocnicama.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Lepo sam napisao sta fali autu od 3-4k???
Smatram da se za mnogo manje pare moze imati auto pristojan za voznju i spreman na svaki put krenuti!
Za traktor,kombajn itd, podrzavam, treba se istegnuti sto duze i olaksati sebi posao, auto je samo luksuz....

Deks jeste možda meni i tebi luxuz ali mnogi ljudi zavise od auta!!
Moje vidjenje auta je da je pouzdan i da ide, koji šta koliko prešao koliko star to me ne zanima!!
Reče Luka i sede u Floridu da ide na teren!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Najbolji auto je nov auto. Najlogicnije jel. Na tom auto je svaki saraf, svako crevo novo. Mogucnost otkaza je manja nego kod polovnog auta. Da imam bolje finansije kupovao bi nov auto ranga Corsa/i20 i svesno gubio prilikom prodaje 40-50% vrednosti od novog ali imas pouzdanost i realno do 100k ga vozis nece crci ni lamela, ni plivajuci, ni dizna. Menjas ulje, filtere, pakne (zavisi kako vozis koliko ce se potrositi) i sipas gorivo.

Pre 3 godine kod nas bilo ekstra isplativo ubaciti auto u taksi,ja prodam svoj i kupim 2 polovna da zaradjuju pare i jesu prva 3 meseca,pa kad je krenulo da crkava redom,jedan mesec zarade sledeća pojedu i onda osediš,a tek muka da prodaš auto posle taksija.

Realno gledano za neku normalnu vožnju bi trajali poprilično,ali kad ih jašeš svaki dan,propali za kratko vreme.

Evo i sad A3 samo čekam kad će da me obraduje :D Al to je igra bez granica,da se proda nema neku cenu,a da crkne ne isplati se popravljati,al opet mora da se popravi i tako u krug,da me žulja 15.000€ tačno bi znao šta bi kupio i to novo,ovako bacam pare u bunar pa nek se samo kotrlja.

Ja sam čovek koji nije lako došao do para, a kupio novi auto. Nije neki luksuz, ima prednosti koje je moja porodica tražila kao uslov. Plaćen 16650, i zadovoljan sam. I u opšte nije loša opcija novog auta. Ne prelazim mnogo pa će se verovatno voziti 7 do 10 godina i neće biti više od 200 000 km. Bar su takva razmišljanja. A kada bi gledao samo ekonomično, onda se ništa u životu ne isplati. Treba malo i duši dati uzivanja.

Aca to zadnje si lepo sročio
Ali nije svakom auto uzivanje!!!!!
I ja ne mogu da skontam kako se funkcioniše sa jednim autom u kući
Jutros sam išao u NS Pasatom, matori je bio jugom negde po selu
Ja sam floridom otišao na teren, keva je jugom otišla kod sestre
Mene zove matori da pita pasata da ide kod brice
Da zove da pita jer to nije njegov auto!!!!
I ja njega pitam kad mi treba njegov auto!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

ako uzmem auto do 5000 e , bude star 10 godina , vozim ga 5 godina ..nakon toga ne vrijedi ništa , star je 15 godina i ima preko 250 000 km .

znači svakih 5 godina po 5000 e je 15 000 e ..ovo što dobijem od prodaje taman uložim na popravke .

Ako uzmem novog i vozim ga 15 godina na "nuli" sam s parama , ali barem jedno vrijeme vozim novi auto .

Nazad
Vrh