MOMOSARIC
Član
Te su na Mercu cdi jeli ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene uspeva. Vazno je samo unutra ostati cist, za to je dovoljno i staviti nesto na sedista u sezoni. Za spolja ove samousluzne perionice izmisljena stvar. Ne moras da cistis blato Zena od skoro vozi C3 samo do grada, cale golfa dvojku 19 god, a moj paradni A8 vec 2 god nije ni reg, propada, al mi se i ne prodaje. Sve se nadam da ga sredim jednog dana za sebe...Nemože nikad jedan auto da bude i radni i paradni. Kod mene kući ja teram radni a žena paradni i svi srećni, probao ja sa jednim pa neide ko će stalno posle atara peri... usisavaj...
Komšija taksista mi se hvali da je uplatio kaparu za novog kedija dizela. 18k€, stim što taksisti imaju 8k€ subvencije od države tako da ga izađe svega 10 'iljada nov auto.Kupis novijeg kedija sa jacim motorom i eto ti sva 3 u jednom.
Leti dovoljno je jednom da prođem kroz atar i na tabli bude dva prsta prašine, dva tri "krkana" kad đu u auto sa gumenim čizmama bude blata na sve strane... posle nekog vremena žena i deca ne žele da uđu u auto, boje se da se ne zaraze... onda oni to lepo operu i srede pa opet krug...Vazno je samo unutra ostati cist, za to je dovoljno i staviti nesto na sedista u sezoni.