kole
Član
Filteri vazduha i goriva se ne menjaju na svakom malom servisu ni na jednom autu, ne znam zašto bi ih menjao na puntu 1.3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Menjam na svakom. Zato sto mi je jeftinije 2 filtera nego generalna. Ali svako ima svoje.Filteri vazduha i goriva se ne menjaju na svakom malom servisu ni na jednom autu, ne znam zašto bi ih menjao na puntu 1.3.
Čuj porše kajen na plin...ej živote...
Dase razumemo nisam protiv plina u opšte,al ako daš tolike novce za auto,gde registracija košta koliko moj auto,i hoćeš da voziš v8 sa 400ks,pa onda imaš i za benzin ne tu na neki plin...
Pa sta ako je plin?Moderni sekvent uredjaji su odavno unapredjeni tako da nikakve razlike izmedju plina i benzina nema, sem osetne finansijske. Sve je fise i gradaskih zujalica na plin.Komsija vozi novog Focusa ST na plin, a pod haubom rasni turbak, ali uredjaj kosta poprilicno kao i majstor koji to nasteluje da se ne oseti da je na plin.Tocak boca, creva skrivena pod haubom, sakriven cep za tocenje i kad projuri pored tebe ti mislis cistoktvni benzinac, kad ono.Čuj porše kajen na plin...ej živote...
Dase razumemo nisam protiv plina u opšte,al ako daš tolike novce za auto,gde registracija košta koliko moj auto,i hoćeš da voziš v8 sa 400ks,pa onda imaš i za benzin ne tu na neki plin...
Isto mišljenje imam i za stare mečke recimo jel sam njihov ljubitelj...124ka je saavim u redu 200d,sli kabriolet ili kupe,oa nikako dizel pogotovo 200...to je skrnavljenje vozila...
Razumemo se, ali kad te drzava krade na gorivu ne treba da budes ovca u redu za sisanje.Da me ne uslovljava garancija odavno bi u Alfu ubacio plin, ovako spasava ne sluzbeni.Niste me razumeli štasam hteo da kažem,ali nema ni veze...