Silver2010
Član
Dali ima neko da mi preporuci dobrog limara-farbara u mojoj okolini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matori mi prica jutros, pre neki dan video auto uzivo u prolazu, zdrav je 100%.Ja sam cuo da ti uvezeni iz Svedske ili Norveske imaju problema sa limarijom jer se gore mnogo baca so. Jedan moj poznanik ga je uvezo, znaci licno on ga kupio gore za smesne pare. Odma ga oterao kod limara tako da nisam video kakav je bio. Uglavnom krpljen na vise mesta i menjana vrata cak je i krov morao da se radi zbog rdje. Godiste mislim bas 2006 ili 2008. Jedino eto sto ga uzeo bas jeftino pa mu se isplati, a ne smeta mu sto je krpacen i farban. Tako da obrati paznju na to.
https://m.facebook.com/profile.php?id=100018519573023Dali ima neko da mi preporuci dobrog limara-farbara u mojoj okolini?
Dali ima neko da mi preporuci dobrog limara-farbara u mojoj okolini?
onda kod mene nesto nije u redu...na otvorenom oko 7 u gradu oko 12l...meni je to puno...skinute su klapne na usisnoj grani,isto 5 brzina 2003ce..
jeste skup,ali opravdano zasto je skup,a sam si rekao,da mu je dvorister puno bg auta...kome treba samo da se zacetka nesto,onda nije to majstor za njega,ali ko zeli kvalitet onda sumnjam da mu ima neko ravan urugu id 100km
i ne razumem kako kazes lupao...odes kod njega.majstore kloiko ce da me kosta ovo??toliko i toliko,ok radi uili puno mi je,necemo da radimo...nikad nisam razumeo ljude.doteraju auto,sve odraditui vrh,ama bas sve,a kad dodje da se plati kvrc...pa posle prica kako je majstor skup...
Mećavin na Bagljašu je servis.
Mećavin na Bagljašu je servis.
Jel ovo sala za krug od 100km?