Isti slučaj i sa zatvorenim krovom leti a pogotovo na duže relacije,ni klima ne pomaže.Treba da mu ugradiš žutu ručicu i neće biti dima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
onda kod mene nesto nije u redu...na otvorenom oko 7 u gradu oko 12l...meni je to puno...skinute su klapne na usisnoj grani,isto 5 brzina 2003ce..Sremac kod mene je e46 sesta godina isto 150 ks brate trosi ko upaljac, 2002 god 5 brzina
Decko je debil kao i njegov otac (sto se da zakljuciti po snimcima) ali ne na kvadrat, vec na KUBIK. No ipak njemu je lepo i drpa dobre pare na YT a klinci ga obozavaju. Takve kanale treba zabraniti je negativno uticu na intelekt dece koja su mu najveca podrska.A gledajte ovog lika : ( najbolji opis , komentar br 1, a meni je zanimljivo kad kaže : nema vodu uopšte a nije prokuvao ??)
]
Da li znas mozda koliko novije gledati odnosno od kojeg godista ? Receno mi je vec da gledam samo novije sa direktnim ubrizgavanjem ali nisam naisao na informaciju od koje godine su te motore poceli da ubacuju..Imamo mi jedno 5-6 meseci je kod nas gledaj ove novije sa 1,7 motorom plina troši ispod 10l a stariji sa karburatorom troše po iskustvu vlasnika 15l
Svaka Niva 1,7 je ajnšpric!Da li znas mozda koliko novije gledati odnosno od kojeg godista ? Receno mi je vec da gledam samo novije sa direktnim ubrizgavanjem ali nisam naisao na informaciju od koje godine su te motore poceli da ubacuju..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Uffff,a ja imao golf cabrio mk1 sa crnim kožnim sedištima...ostaviš krov otvoren i automatski dobiješ prepečenu kobasicu sa tvrdo kuvanim jajima...
Elem bmw E46 2.0d 150ks,kad posle nekog vremena lagane vožnje rešim da obiđem nekog pa ga malko pretisnem zdravo jako zadimi(crni dim) na audpuh,ostane oblak iza mene,i ako nastavim da ga stiskam ne primetim ništa...
Auto se po mojom poimanjem lepo ponaša,lepo pali,bez dima,ne troši ulje i tome slično...ide ko nevreme al troši puno nafte jebo oca svoga...