Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jel sad prodisao posle ciscenja. Ja sam kod mene posle ciscenja kupio bakarnu mast u spreju I malo naspreisao klizne delove.
To i ne treba da prođe.ne prolaze lose kocnice.
Ja bih to zadržao, oduvek mi se sviđao taj auto.Evo patim se sa sa RAKETOM Marengo1,9jtd
Letos mi pukne pk remen na drumu, nadjem drugi strpam i vozim, a već 40_50 000km mi škripu remen i prošli i ovaj pre par dana, razbijem Karter, sreća skontam odma tako da je bez posledica, a sad mi pukne remen i otkine spaner ,
Remenica sa kvacilom na alternatoru nova, remenica radilice dumper nova, na klimi potpuno ispravna još sad ne koristim klimu,
Servo pumpa ok
Roler ok
Misterija jedino je spaner bio lošiji
Tesno sve jedva sam izvrnuo zalomljeni šraf od španera,
Raketa je kod mene 10g i stvarno služi ko magarac , presla je oko 650 000km slabo se održava, uvek se pretovara po 750-80kg tovarim
Eto vreme je i amortizere da ubacim nove
I turbo je lošiji jede ulje
A žao mi da je prodam uvek pali i na strasnom minusu ide tegli vuče i valja mi za posao delovi su smesna cena a retko se kvari
Amortizeri sa oprugama polovni 8-9000din
Turbo komplet polovan 7000din
Kožni enterijer 10000din
Možda je bolje da uložim 200_300e i teram dok god ide?
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Kožni enterijer nikako.Zimi 'ladno a leti peče.Jedino što ne moraš da brineš oko prljanja jer se lako obriše i gas.