Attila
Član
Nisam gledao dali piše ali ću proveriti ali hoću da promenim ulje svo pa onda da znamo na čemu smo i usput da proverim stanje kočnica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti je pasat 1.9 PD motor onda upusti gorivoNije toliko kvar koliko me vise iritira,passat 1.9 TDi na prvom jutarnjem paljenju zavergla duze dok ne upali i to kao da sporo vergla ili istom brzinom dok ne upali tj kao da bije u prazno,svako drugo paljenje na zub...nikakav dim ne baca i sastavi ga odmah.Akumulator je nov i grejaci novi,filter goriva zamenjen-maf,map i egr svi cisti.Nedovoljna brzina obrtaja anlasera ili nesto drugo?
Da li je neko ugradjivao H4 led sijalicu umesto H4 halogene?
Kazu da je to na programu vlade odmah posle donosenja uredbe o subvencionisanom dizelu za poljoprivrednike i ukidanja poreza na oruzjePominjalo se nesto u vezi smanjenja registracije za vozila preko 2000 kubika hoce li biti nesto od toga ??
Do sad nisam razmisljao o automobilima preko 2000 kubika ali me je pokolebao zenin rodjak koji zivi preko grane, jer on bi prodao svoj auto koji je u odlicnom stanju i sa poznatom istorijom. Ali iskreno ne placa mi se 70000 registracija.
Uglavnom me zanima koliko traju jer nisu jeftine i da li zaslepljuju vozače kad mi dolaze u susret.Nebih da ih kupim pa da mi brzo crknu a nebi ni ostale vozače da zaslepljujem svetlima.Nisu spašeni ni ovi sa halogenim sijalicama farovi podignuti samo da oni vide.kad zabrane da svakakve bakice i dekice voze elektro bicikle,i tricikle,nocu i bez kacige i registracije,onda cu da vratim obicne halogene sijalice...inace one sam izbacio jer su imale glavu sa ventilatorom,i nisam mogao da stavim zastitnu gumu,inace su svetlile super,i sa oborenim,nisu zaslepljavali.
mogu da se teluju i da se namesti snop okretanjem lampe.po menui su bolje od ksenona,jer nemas balaste,i pale se u trenutku,dik ksenonu treba par sekundi,a i bolje svetle o ksenona,ja sam ih skinuo jer nisam hteo da secem gumu koja ide sa zadnje strane fara,imam i H7 na fiatu,i te su takodje sa ventilatorom,ali tamo ima mesta.mislim da neces pogresiti ako ih kupis.Uglavnom me zanima koliko traju jer nisu jeftine i da li zaslepljuju vozače kad mi dolaze u susret.Nebih da ih kupim pa da mi brzo crknu a nebi ni ostale vozače da zaslepljujem svetlima.Nisu spašeni ni ovi sa halogenim sijalicama farovi podignuti samo da oni vide.