Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nudio sam mu kamion, kaze hoce samo tamica... moj mu veliki.Možda grešim, ali mislim da kolegi deks ovaj auto odgovara i zbog opcije zamene za teretno vozilo.
Ne kažem da vrijedi 1400 to jest puno al dobar golf dvica dizel je kod nas više od 600 eura a ovaj je za dvicu ipak klasa više.Na zapadu nećeš kupovati pasat starog 24 godine.To je ipak auto klasičnog motora mlađe nema osim zastave da je za posla i vuču svega i svačeg.Ovo je cista prodaja da se izvuku pare,nema tu koliko bi ja trazio,vec kakva je ponuda na trzistu.
Ovako se prodavalo pre 10 godina,a sad kad iz sobe mozes da razgledas placeve na zapadu ovakav oglas je smesan.
Srecom imaa razne filtere na ovom sajtu pa suzi pretragu samo na tu cifru od 1400e i vidi sta trziste nudi za taj novac i sam ces doci do zakljucka da ta ideja meni vredi toliko nw pije vodu.
Druze ne znam u cemu je problem...Tacno sam znao ja cu mog da cenim ko tamica,a neko ce da se upeca pa ce istog da da za mog matorog passata.
Dakle jos jedan razlog da mu izvadis 500e i oteras ga kuci.
Taj auto ce na kraju da bude kljuc za kljuc tj krs za krsa.
Druze problem je u tome sto je svaki drugi truo ili je kod trgovca, a od trgovca ne zelim da kupim, oni tek "uvaljuju".Pa problem je sto auto nije ni za sta To ti je standardna prica sta god da mu ponudis u zameni on ca da mu nadje manu,te malo te veliko.Dakle tipicno uvaljivanje.
I sam znas da je auto precenjen i jos uvek razmisljas o njemu,ako nu skines cenu za 1000e onda taj prodavac na posmatranje,a ti da castis
Dakle nije ni vredan da se pogleda.
Druze problem je u tome sto je svaki drugi truo ili je kod trgovca, a od trgovca ne zelim da kupim, oni tek "uvaljuju".
Ja ne kazem da ne izgleda mutno ali rekao bih da je covek ok i da nije neki prevarant.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока