Tomić Toma
Član
Da i to izmedju ostalog . Medjutim lik ima idosta zanimljivih i korisnih snimaka na kanalu.Ajme mene...odgledao sam video,..pa ua na golfa stavio zimske gume al sa letnjim vazduhom...moram ujutru zameniti vazduh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da i to izmedju ostalog . Medjutim lik ima idosta zanimljivih i korisnih snimaka na kanalu.Ajme mene...odgledao sam video,..pa ua na golfa stavio zimske gume al sa letnjim vazduhom...moram ujutru zameniti vazduh..
Sigurno se covek ne snalazi bas najbolje na kompijuter.KamiJon...
Znam, skoro svaki je truo, zato sam i pitao ako poznaje neko od kolega vlasnika i auto, ipak nije mi bas blizu.Deks dobar je B4 auto prostran pouzdan samo da je naći očuvan primjerak.Ja ga vozim pet godina i zadovoljan sam.TDI je bolja varijanta motora a TD je preslab za njega.Teško je naći da mu je zdrav pod i zadnji rubovi.
Bio bih ti veoma zahvalan druzeJa sam u Beceju,mogu zovnuti sutra neke poznanike iz Curuga
Idem sa svojim majstorom, covek je ekspert za te stare rage.Mnogo bolji tdi od td-a , i kao što rekoše prvo što ćeš uraditi , ako ništa da ubiješ cijenu , digni tepih iza vozača nazad , uglavnom je mokro. Pogledaj i koševe dobro , i da ga neko poveze obavezno a da gledaš iza , mnogi idu ko ker sa pira.
Znam da ne vredi toliko druze, ne mogu mu ni platiti toliko, videcemo, planirao sam bio danas da idem ali iskrslo mi nesto pa nisam. Verovatno cu sutra.
Vlasnik je stariji covek i u opste mi ne lici na prevaranta, neko drugi mu je slikao auto i postavio oglas, bar on tako kaze. Sad videcemo, sta je tu je.
Inace taj auto mi treba zbog posla, ni jedan mladji auto mi ne odgovara inace da nije tako veruj, nebih se okrenuo na ove stare rbine.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока