Evo da i ja napisem nesto,vec nekoliko godina imam i francuza i nemca...sto se tice francuza,to je citroen evasion,95 god kupljen za posao,auto je sasvim slucajno kupljen,jer do tada nisam voleo ni francuza da mi bude parkiran ispred kapije,..kod mene je vec 5 godina,i stvarno neznam kako da ga opisem,a da ga ne ureknem ...sto se tice delova.nije istina da su papreni,i neka me niko ne ubedjuje da su sklupi,sasvim im je normalna cena,ne kvari se izdrzljiv,siguran auto,i udoban i prostran auto,sa jako puno opreme i sa jakom i kvalitetnom limarijom,drugi imam mercedes w211 avantgarde ,auto je takodje ekstea i da ga nenjam neznam sta bi drugo uzeo,verovatno isti,ali mladji,ali po udobnosti,nemoze da stane pored citroena,sto se tice delova,nisam imao nikakvih kvarova osim redovnog odrzavanja,i menjao sam glavu,jer neki majstori koji su ga pre odrzavali,su pokidali 3 navoja koja drze dizne,.ne kazem da je neudoban,napred je i preudoban,ali pozadi,nedavno sam prvi put seo,kad smo bili na jednom duzem putu,i reku idem ja pozadi da sednem da se opruzim,ocekivao sam komfor kao u 123ci ,ali stvarno sam se razocarao.