Zbog čuvanja dizni i to je pametan sistem koji tako radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Passat 3 sa 2.0 motorom je imao ajnšpric ubrizgavanje. Odličan motor, o njemu sam čuo samo najbolje, jako pogodan za ugradnju plina. Sekvetn obavezno (drugi i ne može), sistem radi sa paljenje na benzin i prebacivanje na plin kada se motor zagrije na obično 30 stepeni. To malo benzina što će potrošiti prije prebacivanja će se otplatiti na tome što neće biti problema sa diznama.
Nije meni problem kolega to malo benzina sto ce da potrosi, mislio sam da sipam u rezervoar bosansku naftu.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Odkud da ne moze obican plin....Na mom audiju 19E koji je ajnspric je plin ugraden prije 7 godina i samo je dodat djelic na dio gdje ide usisno crijevo .Mogu palit i na benzin i samostalno kao sad na plin (nesto me zeza relej).Vecinom sam palio na benzin a cim upali automatski se prebaci na plin.Ako treba i slikam pa postavim
Mono point ( jedna tacka) ili ajn spric jedna dizna ti je jedno te isto.Meni je majstor rekao da u golfu je ubrzgavanje monopoint sad u koju grupu spada to?
ne postoji polu ajnspric i pun ajnspric , aj sad prevedite sa nemackog ajnspric ( jedna dizna)
Sta imali ste kola sa punom diznom i sa pola dizne? Glupost
Ajn spric sistem je sa jednom centralnom diznom koja napaja ceo motor .
I imate sfi motore (sekvencijalno ubrizgavanje svaki cilindar svoju diznu)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk