AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Taj V6 2.5 TDI nije nikakav motor.Da si se trkao sa linijskim 2.5 TDI koji ima 140 ks gledao bi mu zadnju registarsku tablicu.

@daner
Prvo bratic ja ne lupam,stoga malo smiri jezik..
Drugo koliko sam kola proterao raznim asfaltima ti to neces za dva zivota...
A koji dizel pa Audi je napravio dizela startnijeg i brzeg od bezinca..

Evo malo ilustrovano,inace dizela vozi Lale Acin iz Klenka
https://youtu.be/vHdW42tqcUc
https://youtu.be/fQkBM6EJKyw

@NA
Ma da sta znam,los nesto onaj "motoric" u BMW-u...Kaze Pantic kada smo isli na okupljanje nesto stuca,pokvasio kablove :haha:...On sve uvija sasiju kad ga "sinem mamuzama"

Poslednja izmena:
Mi non stop mesamo babe i zabe. Moze industrija da napravi sve, pogledajte recimo Jaguar 2.0 motore (projektovani posle Tata preuzimanja i nakon miliona milijardi indijskih novaca upumpanih u JLR) imaju varijantu benzin/dizel ista zapremina pa sta ko voli. Snaga kod benzinca u zavisnosti od modela od 160-300ks, a kod dizela slicno. Da ne pricam napamet, kablove za njih prave u NS u Delfiju nasi ljudi, pa su mi rekli. Ovde pojedini pokusavaju da objasne kako jedno ili drugo je bolje. Meni koji sam vozac mesto A - mesto B je ubrzanje na otp 56. mestu po prioritetu sta pojedini model/motor svrastava bolje/losije.

Daner , nekako mi djeluje da si zapjenio tako zvuci. Sto rece Nikola ako se nisam navozao raznih auta nije niko . Kad rece Calibra 2.0 bas me potrefi . Sad ces pasti sa stolice , presao sam sa njom 2000g ili 2001 tako nesto 145000km za godinu dana !

Napisi i da taj 3.0 tdi nije fabricki , posto samo u snu moze da odvali 4.2 sa 100konja vise.

U svim prospektima s5 ima bolje ubrzanje i ne moze se porediti

Nisam zapenio ,naprotiv,hladan ko spricer, Opeglao sam masu tih tdi,cdti,dti,hdi itd.

Burazer kad me provozao sa 307hdi 135 ks cini mi se ja se istripovao da bolje ide nego calibra zbog tog lepljenja za sediste.

Imao sam jednu relaciju 700 m gde sa semafora calibrom navucem 170 , uzmem ja pezoa da probam kad on samo 150 .A trip u voznji mnogo veci na dizelu.
A u realnosti ko konja bi ga oprao.
Dogodine ako bog da da uzmem nekog 2.0 turbaka pa dodjem ko hoce po kljuceve sa 1.9 i 2.0 tdi. Da vidim onda junake.Lako je palijati ovako preko neta.
Neka ostane ,sve ste u pravu , kad uzmem eto me , gubitnik predaje auto .Jel posteno ?

I ja se lepo iskljucujem iz ove besmislene prepirke , vise volim to uzivo da dokazem.

Poslednja izmena:
Momo, ajd ovako koji to posao zahteva 140k km godisnje? Pa to je cca 500km svaki dan, toliko ni vozaci tegljaca u reguli ne prelaze:ppozdrav:

Ok, moj brat od strica je trgovacki put farmaceutske industrije. Reon Srb, CG, Mk i BiH pa godisnje se vrti na 40k km stoga mi ovo tvoje bilo preterano puno.

Druga su to bila vremena . On radi za firmu a ja sam radio za sebe , bio mlad lud , slobodan ... Recimo iz BL u Skopje bez stajanja ,tamo kolko je rucak i odma nazad tog se slucaja sjecam . To je bilo od servisa do servisa ,mozda je malo bilo preko godine ne sjecam se al 12 13 mjeseci vise nije . Jedini kvar koji se sjecam usput jednom diht glave i hladnjak. Naravno morala je imati velika dodatna svjetla za maglu jer farovi na tom autu su za k...

Vozi ko sta voli,jos nisam sreo dizela koji povlaci bolje od benzinca iste ili slicne snage a imao sam prillike voziti razne automobile sa raznim motorima.Kad vec uporedujete onda uporedjujte realno,taj dizel koji ima recimo 180-200ks je prilicno nabrijan i naravno da ce ici bolje od nekog benzinca koji nema sportske performanse jer jednostavno nisu ista klasa motora.Uporedite binzinca koji ima slicne karakteristike kao i taj dizel ako hocemo biti realni..Inace Momo prihvatio bih izazov samo da smo blize evo moj e46 ima 1995ccm 150ks 6cl.Ne plasi se bilo kog dizela nove generacije do 180 ks:osmeh:

Druga su to bila vremena . On radi za firmu a ja sam radio za sebe , bio mlad lud , slobodan ... Recimo iz BL u Skopje bez stajanja ,tamo kolko je rucak i odma nazad tog se slucaja sjecam . To je bilo od servisa do servisa ,mozda je malo bilo preko godine ne sjecam se al 12 13 mjeseci vise nije . Jedini kvar koji se sjecam usput jednom diht glave i hladnjak. Naravno morala je imati velika dodatna svjetla za maglu jer farovi na tom autu su za k...
Sa halogenkama da ,ocaj , ali sa xenonima 55w sijaju za sve pare.

Halogenka stvara veliku temp u projektoru od fara i onda matira onaj emajl iznutra ko ogledalo sto je.Cim to matira gubi se jacina drasticno.

Jel ko probao ove nove led sijalice za farove jel sijaju kako maspram henona ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Montoya bio je razlog . Ako vozis pun gepek robe koja nema bas sve papire .... Nikad ti niko ne otvara gepek a ako si npr pssatom karavanom zna se ..

Neznam sto se tolko cudite ,meni je cudnije da taj tvoj rodjak trgovacki putnik pravi 40k km godisnje . Pa to je penzioner a ne putnik. Jes da sada ima brze poste a nekad je nije bilo al ipak. Pa ja i sada prelazim 30 do 40 hiljada godisnje . Pitajte trgovce autima kolko su cesto presla auta stara 2 do 3 gidine .

Nazad
Vrh