Daneru obrati paznju na ponasanje i ophodjenje prema kolegama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne rece mi sta ovo znaci. Koliko se razumijem u ovaj anglo-saksonski, to nesto oko zivotinja.A enimalsi sajnel ?
Preuzeto iz serije Drzavni posaoNe rece mi sta ovo znaci. Koliko se razumijem u ovaj anglo-saksonski, to nesto oko zivotinja.
I za taj posao vozio calibru, ma daj....Kunem se . Takav posao bio . Recimo da je to neka vrsta trgovackog putnika rejon Slo,hu,srb,cro bh,cg i sl
Sa halogenkama da ,ocaj , ali sa xenonima 55w sijaju za sve pare.Druga su to bila vremena . On radi za firmu a ja sam radio za sebe , bio mlad lud , slobodan ... Recimo iz BL u Skopje bez stajanja ,tamo kolko je rucak i odma nazad tog se slucaja sjecam . To je bilo od servisa do servisa ,mozda je malo bilo preko godine ne sjecam se al 12 13 mjeseci vise nije . Jedini kvar koji se sjecam usput jednom diht glave i hladnjak. Naravno morala je imati velika dodatna svjetla za maglu jer farovi na tom autu su za k...