grunt
Član
Нису наравно...али мало је оних који немају рату ...Што каже пеет то се нас не тиче нек ради ко како воли диванимо само.Nisu svi pod kreditima, to je uvreženo mišljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нису наравно...али мало је оних који немају рату ...Што каже пеет то се нас не тиче нек ради ко како воли диванимо само.Nisu svi pod kreditima, to je uvreženo mišljenje.
a da Vas pitam nesto ako moze?Zaboravljate jednu stvar,ne tiče se mene direktno što neko daje veliku arendu i otima, al tiče me se indirektno zato što zbog toga i moji zakupodavci onda meni dižu arendu...
A da su ljudi postali sve gori,jesu..ni stida ni srama ni obraza...
Al tako je kako je ili ćeš dati dinar da uđeš u kolo ili nećeš ni tancati...
Što da nekog ne zanima šta radi konkurencija i koliko je ona zdrava.sto volite da vodite tudju brigu.
Neka placa ko koliiko moze i hoce .
Neko mora ,neko voli ,neko iz inata da drugi ne kupi.
Dok vi cekate da neko pripadne ti što placaju sve vise rade,sve bolje vozne parkove imaju i sve uredjenije kuce.
Na vreme uvideo da ga vuce zemlja.Из суседног села човек, аренде је радио чудо једно. Колико чујем почиње да ради у фирми код нас, све раздужио. Ако је он одустао, шта ће тек бити.
Polako, samo, kad ovo potraje do 2026. Nece taj iznos arende ostati za ratare. Samo nazalost 60 70% ljudi ce kleknuti do tada...... Osim ako ne skidamo, 14 tona kukuruza i 10 tona psenice itd.... Svake godine do tada...овде се и даље издаје по 350еур/кј и ома плаћање