Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde navedi neke ko to plaća?овде се и даље издаје по 350еур/кј и ома плаћање
Коме си овро јуче 2 јутра кукуруза та земља је издата 10 јутара по 350 и одма исплаћена па питај газду коме је издо и ко му је платиоAjde navedi neke ko to plaća?
Коме си овро јуче 2 јутра кукуруза та земља је издата 10 јутара по 350 и одма исплаћена па питај газду коме је издо и ко му је платио
не знам нисам у токуA kome idu subvencije?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dugo su ekonomisali sami i shvatili da tu zarada i nije baš neka samo ne bih ja njima verovao da su dobili 350 ali no. 0duvek su oni bili posebni po tom pitanju, no njihovo je. Ko je srećni dobitnik arende?Коме си овро јуче 2 јутра кукуруза та земља је издата 10 јутара по 350 и одма исплаћена па питај газду коме је издо и ко му је платио
знаш да нису све радили само тих 10 јутара 12 јутара у Надаљу им и даље ради климави.,узео је Драпшин гариганDugo su ekonomisali sami i shvatili da tu zarada i nije baš neka samo ne bih ja njima verovao da su dobili 350 ali no. 0duvek su oni bili posebni po tom pitanju, no njihovo je. Ko je srećni dobitnik arende?
Sto mislis da je neka kombinacija.Ja placam od 400-500 kg po jutru zita.Dodu nekad sa strane koji su propali u svom selu pa probaju tu kod nas da se vade na jeftinoj arendi pa plate vise da dodu do arende, niko se nije usrecio a ni dugo ostao.To je cena na kojem kolko tolko mozes da opstanes na nasoj zemljiКаква је земља? Или је нека комбинација од које ће га заболети глава. Причам јутрос са једном што издаје земљу у аренду, каже родио је добро кукуруз а сврби је за још пара. Па ко издржи.
Kad bi ovako svi razmisljali brzo bi se spustio zakup, tko ovako razmislja nece u bankrot otici. Kod nas je 2024. Za mnoge odlucujuca godina sto ce sa arendom biti.Ovde kod nas masovno dizu arendu vlasnici, sa 250 na 300, kazu takva je cena. Ja sam 5 kj otkazao vec ne dam 300, verovatno cu danas jos 1 kj. Videcu ovo sto je ostalo sta kazu gazde zemlje. Ne pada mi nampamet da je radim za dzabe samo da se vrtim i gubim vreme i zivce, prezivecu i bez tih njihovih par jutara zemlje. Kad budu neka srecnija vremena uzecemo opet zakup....