Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Зato što će sledeće godine bostan ustati motku. Pa će ga ovaj oduvati ispod početne pozicije.Зашто будала? Тај је узео љубав на лубеници ове године и може да плати.
Откуд знаш за бостан? Јел сигурна информација,ко ти је извор?Да се манемо ћорава посла? Да се не улаже џаба?Зato što će sledeće godine bostan ustati motku. Pa će ga ovaj oduvati ispod početne pozicije.
Da li ostvarujete subvenciju na tu zemlju i u kom iznosu? Još nešto,to je cena zakupa za katastarsko jutro,5755m2 ?Jucer bio natjecaj za skolsku zemlju zakup, 10jutara (7+3 al su jedna prekoputa druge njive)
‘Natjecao’ sam se do 330e po jutru (da je na 5godina isao bih do 350e) tj krenulo je od cijene koju je placao prethodni, od 2010te kad je sklopljen ugovor po 250e/jutru pa je to oznaceno kao pocetna cijena…
Na kraju otislo za 600e po jutru!! (Ugovor na 3godine)
I to dao lik koji je najvise kukao i srao sto su visoke cijene zakupa kod nas…
Dosad su kod nas povrtlari placali 550 e/j a ratari 350-400e a sada su ratari dosli na 600e po jutru…
Kad je preslo 400e na svaku sljedecu vecu ponudu ja i kolega smo se krstili sa obje ruke..ljudi dizu ruke kao od sale, samo daj meni daj meni haha a vec sutra ce kukati kako su cijene zakupa prevelike..
Stalno kukamo a stalno dizemo arende sami sebi
Sad kad krenu ljudi dizati cijene ovima koji im rade zemlju, opet ce biti kriva ministrica i drzava itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Verovatno se neko i te 2010te krstio i kukao kako su cene zakupa prevelike ?................krenulo je od cijene koju je placao prethodni, od 2010te kad je sklopljen ugovor po 250e/jutru .......
Na kraju otislo za 600e po jutru!!......
da, poticaj ide onome tko radi tu zemlju...od ove godine je smanjen, ja računam za većinu ratara ostvariv poticaj ce kod nas odsad biti 100-130 e/jutruDa li ostvarujete subvenciju na tu zemlju i u kom iznosu? Još nešto,to je cena zakupa za katastarsko jutro,5755m2 ?
haha uvijek bilo i bit ceVerovatno se neko i te 2010te krstio i kukao kako su cene zakupa prevelike ?