Ako bude slobodno..................... prezivecu i bez tih njihovih par jutara zemlje. Kad budu neka srecnija vremena uzecemo opet zakup....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako bude slobodno..................... prezivecu i bez tih njihovih par jutara zemlje. Kad budu neka srecnija vremena uzecemo opet zakup....
Ima uvek neka zemlja moze da se nadje ako hoces da radis. Ako ovako nastavi nece nam trebati ni nasa a ne arenda....Ako bude slobodno
A nista onda cemo opet u minus jedno mora puknit ili mi ili cijena arende ako ovako nastavimo ici u minus ili radit za 0 kako tko.Ovde ne bi našao jutro u arendu ni za lek da ti treba...za naveo se pojavi tu i tamo al sa takvim cenama da to nije normalno...
Ja nešto ne verujem da će cena skoro dole...
Znaš kako 300e je sada skoro 3t kukuruza, a malo kasnije će biti i više od 3t jer će cena verovatno još dole.... A mnogi su skidali samo malo više od te 3t gde je bilo nevreme.... Tako da može raditi u minusu godinu dve, ali posle toga šta će biti. Već znam 10-tak ljudi što će prodati nešto zemlje da se razduže, a ostatak nude u arendu.... Dosta već ima i otkazane arende, samo što ih sramota da kažu da su otkazali.... U jednom susednom selu ima više od 100kj okačeno u oglasima po drvima i oglasnim tablama da se izdaje u zakup.... A interesenti nude 150e po jutru dok zakupci traže od 300-400e za jutro...Ovde ne bi našao jutro u arendu ni za lek da ti treba...za naveo se pojavi tu i tamo al sa takvim cenama da to nije normalno...
Ja nešto ne verujem da će cena skoro dole...
Zamisli sledece god u Srbiji masovno rod kukuruza 2 tone po kj a cena 16 din. Kakav bi to scenario bio, sta bi se prodavalo i ko bi kupovao....Opet je neko kupuje.
Dok ne bude parloga kao pre 20ak godina znaci da je dobro.
Ja sam vec taj scenario zamislio! 2017 godine mi je prosek bio 1500 kg/kj a cena bese bas 16 din...Zamisli sledece god u Srbiji masovno rod kukuruza 2 tone po kj a cena 16 din. Kakav bi to scenario bio, sta bi se prodavalo i ko bi kupovao....
Ima ovde parloga koliko hoces cak i pored Morave.Opet je neko kupuje.
Dok ne bude parloga kao pre 20ak godina znaci da je dobro.
Kad se zaglibi ni rikverc ne pomazeJbg i traktor ima rikverc da nema kako bi se vozio
Zavisi kako gde ,ima bolesnika i kod nas posebno Dublje i Badovinci .U Vojvodini su arende za ne poverovati.Kod nas u Mačvi se kreće od 250-300 evra po ha.
2017 nije ulog bio velik kao sadaJa sam vec taj scenario zamislio! 2017 godine mi je prosek bio 1500 kg/kj a cena bese bas 16 din...