emigrant
Član
Malo si kontradiktoran momak.U prethodnim postovima kažeš što bi se vraćali na starPa ko ce ti to dati? Pitaj onog kolegu iz kaca,vidis da zna ko daje pa nek te preusmeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo si kontradiktoran momak.U prethodnim postovima kažeš što bi se vraćali na starPa ko ce ti to dati? Pitaj onog kolegu iz kaca,vidis da zna ko daje pa nek te preusmeri
Kakvo spustanje arende.Ja sam opet čuo drugačije. Ove godine niko od poljoprivrednika ne razmišlja o podizanju arende, čak naprotiv razmišljaju o spuštsanju. A ako ostane ovakva situacija dogodine verovatno spuštanje ili se nešto treće mora dogoditi...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Zar toliko ne kontate? Kako je kod vas od 2019 otprilike? Nemate problema sa rodom i ostalo....nece ti niko sad dati arendu u nebesa ako je iz poljoprivrede kao sto sam i napisao ako citas pazljivo....ove druge novce naravno da ce dati,kontas? Neznaju sta ce pa aj vamo,kupicemo zemlju ili arenduMalo si kontradiktoran momak.U prethodnim postovima kažeš što bi se vraćali na starnda ostani dosledan.
Kac je prazan od juna do septembrafantazija od sela
idila kod vas izgleda
moram pogledati proslo glasanje![]()
Ako deda i otac nisu za svoja dva radna veka ništa stekli i napravili, ceo život plandovali, a sin i on nastavio tako, zašto takvog žaliti???Zbog oca i dede![]()
Od kurcone se mnogo toga promenilo . Svet vise nije isti a da je balon naduvan to se vidi po rekordno visokim kamatnim stopama . Tako da ta prica je sve bliza .Oko 15 godina sam na forumu i stalno ista prica kako je balon prenaduvan, svi drugi peru pare i lopovi su, a iduce godine pada arenda i za 2-3 godine ce nas moliti neko da radimo.
Kapiram sta si hteo reci . Ali kako neko uspe da prezivi od plandovanja i nerada ? I to tri generacije . Izvini ja takvu porodicu ne poznajem .Ako deda i otac nisu za svoja dva radna veka ništa stekli i napravili, ceo život plandovali, a sin i on nastavio tako, zašto takvog žaliti???
Zajeban je harp.kakvih 50 evra o cemu ti? pa ni struju u domacinstvu mesecno neces platiti sa tim,gde je porez i odvodnjavanje
trenutno se desava po nekoj mojoj teoriji a to je na balkanu(posto od rata nema nista,nema ko da ratuje,nato) krenuli su u takozvanu -nestasicu hrane-
poslali nekoloko oluja(tek je jul evo kraj a krenulo istim putem od italije sve oluje),kise nam sjebale psenicu,sad ako pokoljemo svinje(nedaj boze da dodje do nas gore),krave svakako i nemamo i sta cemo nego u Lidl,Rodu,Dis i ostale markete
e sad fora je posto u selu nemas sta prodati pa nemas kes,ides se zaposliti a onda koji ces **greška na selu ukratko