Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takvu pumpu imam već sigurno petnaestak godina i do sada radi odlično, to su rover pumpe dvosmernog kretanja tako da bilo koja strana može da bude usis i potis, kada sam je ja kupovao rečeno mi je da kada se smanji protok da se veoma lako remontuje i da tada jako malo gubi na protoku zbog obrade kola i kućišta, pumpa je samousisna netreba se "luftirati" treba da u kućištu ima oko deci tečnosti i sam povlači tečnost, uglavnom mi sada služi za pretakanje nafte gore u taložnu cisternu i poneki put iz bunara točim vodu u cisterne za njivu za prskalicu.imate ovde ja planiram njihovu da kupim ima jedam drugar istu takvu vec par godina
http://www.migros-kg.co.rs/Images/PumpeZaPretakanje.htm
Plastična nisu pogodna jed dosta brzo postanu tvrda delimično se može taj nedostatak rešiti silikonskim crevima ali tu je u pitanju cena istih, zato preporuka a ja ih koristim usisno crevo guma sa par platana koja su nešto da kažem malo tvrđa od potisnih, a potisno crevo kod mene je čini mi se colovno i sada je lako savitljivo i sigurno nema više od dva platna a nema ni potrebe jer pumpa nestvara veliki pritisak pa samim tim nema potrebe za jačim crevima. Ja sam ih kupio u Agroparneru u N.S. zajedno sa pištoljem koji automatski isključuje kada se napuni rezervoar mašine.A zna li neko gdje imaju creva za pumpu za naftu. Ja imam pumpu iz Metroa i još jednu priručnu i sva crijeva na brzinu otvrdnu.
Kakva vi koristite?
danas narucio pumpu iz migrosa roverova protok 28l /min = 7700 din a 40l/min=10400 din , pistolj bez creva 1000 din sutra . kada stigne postavicu slike.
@mims ,sto se tice brojaca kod njih je oko 13000 do 14000 din
pozsvim kolegama