gabricn je napisao(la):
onomad u uradi sam u novom sadu sam video jedan uredjaj za tocenje goriva,elektromotor,brojac,crevo i to cini mi se dosta dobre izrade za nekih 28000din.
Nemojte me drzati za rec,ako nekog zanima nek proveri
Vidim lepu temu pa reko da se priključim,
Ja sam kupio tu u "uradi sam" prošle godine, platio sam je oko 23.000din. crvene boje je i kineske proivodnje, može da se poruči i u kini direktno ali kinezi šalju samo 100komada. cena po komadu izađe oko 150dolara...
Dobra je, meni radi pos'o, a postavio sam je na stara zaprežna kola,(koja sam malo prepario, produžio ih, stavio neku staru rudu, signalizaciju i 2 nove gume) na koja sam nabacio cisternu od 3.000L kao što ima @mindjušar, samo što sam ja moju preradio da leži horizontalno...
P.S. velike zasluge mom pomagaču Miki, koji je ustvari odradio veći deo posla prepravki....
Pre nego što sam uzeo pumpu u "uradi sam", pregovarao sam sa ovima
http://www.agropartner-ns.co.rs/ , ali za moje potrebe su bili skupi, naravno i mnogoooo mnogooo kvalitetniji, ali mene je sve kompletno iznelo koliko i kod njih samo komplet pumpa...
Kao što rekoh ja sam kupio pumpu za oko 23.000din + cisternu za 15.000din+ 2 nove gume 11.000din, i instalacija i neki flahovi koje sam postavio na patos (manji pritisak stvaraju na te stare polu trule daske) prikolice oko 4.000din. sve zajedno oko 53.000din.
Dok nam je sistem pre toga bio bure pa presipaj u kanistrene, kante pa u traktore....
Pumpa ima lep protok, lepo smenjuje te brojeve, skoro kao i na b. pumpi...
Jedini problem je što pištolj nije automatski (mora se paziti da ne prelije), dok kod automatskog pištolja on sam isključi kao i na b. pumpi, ali je i njegova cena oko 150e
Eto, a slike ću vam dužan ostati, čim prvi put budem išao sa njom po naftu, eto i slika....
Pošto je pokrivena i zašuškana...