mindjušar
Član
Nisam našao sličnu temu,hteo bih da čujem razna iskustva,kako ko toči gorivo na svom gazdinstvu u mašine,a i da podelim svoje iskustvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lako je vama kad imate pumpu u selumzupunski je napisao(la):mi na pumpu svratimo pre odlaska na njivu i naspemo... ne lagerujemo kuci gorivo niz godina. a i za 20tak jutara koliko radimo nema ni potrebe...
loša varijanta,kokotrljaš bure,naspeš,pa menjaš filtere,znam iz iskustva,i dok se trošilo 2-3000litara,bila je još i zanimljiva varijantanikola ilic je napisao(la):Najjeftinija varijanta pumpa na bušilicu,al malko kvalitetnija,5min bure
A kobra je....?Matić je napisao(la):Imamo kobru.
a kako ti tocis?mindjušar je napisao(la):A jel ima neko neki ozbiljan aparat za točenje?
nista na crno... jesenas prodao 200 bala sena za bure od 200 litara lozike... tako da sad imam za prolecne radove ne moram na pumpu... to bi bilo zgodno ko ima cisternu neku da nabavi neki stari aparat za tocenje sa pumpi nisovih i beopetrola... to sam video kod nedeljkovica u sasincimamindjušar je napisao(la):A na crno ništa