Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam istu ovakvu. Nova nije upotrebljivana. Ako nekog interesuje prodao bih je. Samo mi zauzima mesto.
Ja koliko vidim to je centrifugalna pumpa i ne moze povuci gorivo , ja kupio prvo Italijansku , kvalitetna , pretocila u cugu preko 2000l goriva ali mora imati nepovratne ventile i opet kad izadje gorivo ne moze povuci. Te centrifugalne su dobre kad je pumpa ugradjena u visini dna rezervoara, onda ne povlaci gorivo.
Oko 12000 dinara na 1000l zadni put biloI koliko "popusta" tako dobijas kada sipas na hiljadu litara?
Malo sam citao ovu temu i vidim da se na kraju najvise isplati ova mala pumpa koja se moze naci i jeftinije za 30-40e:
https://www.olx.ba/artikal/38589709/pumpa-za-gorivo-ulje-naftu-12v-24-v-220-v/
I ja imam isto ovakvu, par godina, nigde ne curi nista ne puca na njoj, samousisna je povuce iz bureta odmah cim se ukljuci ali sam na kraju usisnog creva svakako stavio nepovratni ventil sa sitomJa imam ovakvu od avgusta 2018 godine preslo je 48000 litara preko brojcanika nisam nista otvarao radi jos uvek kao i prvi dan. Ima mali sraf gde se bazdari i meri u 2 % tacno ja sam prezadovoljan. Kada sam je narucivao odmah sam uzeo usis 4 metra i potis 8 metra i pravo iz garaze u kombajn. Radi na 220 V. Izbacuje pistolj kada je pun rezervoar okrece osto oko svoje ose sto je bitno.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Nemam kontakt sada sam gledao ja sam kupio preko neta imas na kupujem prodajem sigurno ce nesto izaci po slici prepoznaj koja je ista.@Compa mozes li da mi iskopas odakle si porucio ili gde si kupio ako si u radnji ? Planiram takvu da uzmem i vidim dosta ima prodavaca za njih, sve su slicne ali ako se ta tebi dobro pokazala sto da ne uzmem istu kod istog coveka..
Ja ovakvu imam 5 godine pored nje imam jos jednu vecu ali ova mala radi posao sve sa njom radimo i na njivi kad sipamo.I koliko "popusta" tako dobijas kada sipas na hiljadu litara?
Malo sam citao ovu temu i vidim da se na kraju najvise isplati ova mala pumpa koja se moze naci i jeftinije za 30-40e:
https://www.olx.ba/artikal/38589709/pumpa-za-gorivo-ulje-naftu-12v-24-v-220-v/