Ovakav pistolj je meni crko posle 1000 litara goriva. Skinuo ga i gas, oko 60 litara u minuti bez pistolja ide. Ja sa njom ne tocim u vozila vec mi sluzi za pretakanje, zato i moze bez pistolja da radi. Ja sam dobio neko usisno crevo ali je sranje zivo, to moram da promenim.Došlo vreme da i ja sipam gorivo u traktor ko čovek
Letos žrtvovao jednu cisternu kocku, da bih uhvatio povoljnu cenu dizela i kupio da imam do kraja radova. Onda mi treba i pumpa, jel. Kupim iz Woby Hausa nekog kineza za četiri crvene, mislim se svima radi posao, radiće i meni. Nisam ni 500lit pretočio, počne da se sliva iz pumpe na motor gorivo, motor počne da dimi.... Odnesem je u pik sezone na reklamaciju, čeka se preko 10 dana na popravku...jbg šta ću. Stigne sa servisa pumpa (neki semering, to im je mana bla bla bla), uključim je, ne propušta više dizel, ali motor i dalje dimi i to još gore, a i sam zvuk je sve gori, nisam ni 100lit pretakao s njom.
I onda sam popizdeo, vratio pumpu u kutiju i pogledam na netu i nađem ovu sa slike za 150€, naručim i u pm. Evo točila je nekih 200- 300lit, pumpa radi lepo, gospodski točiš...nadam se da će raditi dobro ubuduće. Ostaje mi da joj nađem mesto za na zid i dokupim crevo ono armirano od cisterne do pumpe, to nisam dobio uz nju.
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...