Guglao sam sa telefona, bukvalno dok sam išao za VŠ (bio sam suvozač) odlučio sam da kupim valjanu pumpu, i ovaj oglas je naleteo-
Pumpa za pretakanje goriva
Reče mi čovek da nije imao reklamacije, ako bude neki problem da se javim, kao nije problem. U kutiji beše i neka papirologija, nisam ni gledao, baš ću kasnije da pogledam. Ipak, nadam se da će dobro da radi i da neće stići do reklamacije. Čisto da znate, eto.
Ovaj kinez iz WH je na servisu i dalje, jer pare ne mogu da povratim, pa kad stigne sa servisa ima da je njakam sa 20tak litara goriva u prazno, i ako je ok, pakujem je u kutiji i ostaje kao rezerva. Uglavnom, neko je sa sličnim jeftinjakom pretakao hiljade litara bez problema, a ja kad god sam uzeo nešto jeftino pošteno sam se zajebao.
Takođe, znam i za jadac sa običnim pancirnim crevom. Danas sam bio u Alibunaru, ali nisam stigao da odem i vidim. Put kad se ide za PA, sa desne strane je reklama pored puta- creva za pretakanje goriva, za hidrauliku itd. Videću preksutra kad budem išao baš, pa javljam i cenu.