pole
Član
Koliko košta ovaj komplet?
5950 din ..... Pitah danas u strucnjake gde sam odneo zemlju na analizu... oni mi odgovorise da je ovo nepouzdanooo...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bolje i 6000 al da znas na cemu si...ja jutros pozovem poljoprivrednu strucnu sluzbu u pozarevcu i pitam dali moze da se uradi analiza objasni mi zena kako treba da se uzme uzorak i da kosta 2400din,ja odnesem psole sat vremena kad tamo neka klinka sedi na stolu digla noge i mrtva ladna kaze da nema pojma skim sam ja to pricao i da bez papira o obnovi domacinstva nema sase a i kad budem doneo papire da nemoze da urade pre jeseni...sramota...uzmem one kese sa zemljom bacim ono u pm i nikad vise na analizu necu ni pomisliti,kolko je to bezobrazno i neodgovorno da nema gde vise....
Pozdrav zemljak,
Ja sam odneo zemlju na analizu u novembru..jos nije gotovo,zvao sam oko bozica,rekli su bice do pola januara,i jos uvek nije nista gotovo
A posebna prica je o tome da kad sam otisao kod agronoma za vocarstvo u kancelariju a na stolu stoji dzoint na pola popusen...e majko moja kuda vodi sve ovo
Dali su oni meni sondu, sa kojom sa na jesen isao do 30cm za obicnu analizu....gotovo sam siguran da ja nju ne mogu celu da zabodem i dodjem do 90 ili 120cm 

Nisam, gledao, tek cu gledati. Postoje i druga sredstva informisanja.Tintoreti, gledali smo izgleda Urosa Davidovic jutros?