pole
Član
Koliko košta ovaj komplet?
5950 din ..... Pitah danas u strucnjake gde sam odneo zemlju na analizu... oni mi odgovorise da je ovo nepouzdanooo...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bolje i 6000 al da znas na cemu si...ja jutros pozovem poljoprivrednu strucnu sluzbu u pozarevcu i pitam dali moze da se uradi analiza objasni mi zena kako treba da se uzme uzorak i da kosta 2400din,ja odnesem psole sat vremena kad tamo neka klinka sedi na stolu digla noge i mrtva ladna kaze da nema pojma skim sam ja to pricao i da bez papira o obnovi domacinstva nema sase a i kad budem doneo papire da nemoze da urade pre jeseni...sramota...uzmem one kese sa zemljom bacim ono u pm i nikad vise na analizu necu ni pomisliti,kolko je to bezobrazno i neodgovorno da nema gde vise....
Pozdrav zemljak,
Ja sam odneo zemlju na analizu u novembru..jos nije gotovo,zvao sam oko bozica,rekli su bice do pola januara,i jos uvek nije nista gotovo
A posebna prica je o tome da kad sam otisao kod agronoma za vocarstvo u kancelariju a na stolu stoji dzoint na pola popusen...e majko moja kuda vodi sve ovo
Nisam, gledao, tek cu gledati. Postoje i druga sredstva informisanja. Mada Urosu svaka cast na svemu i pratim njegov rad.Sto preko tv sto preko blogova i slicno....Tintoreti, gledali smo izgleda Urosa Davidovic jutros?