aca74
Član
Možda i Corteva? Analizu zemljišta mislim da oni rade, tako sam razumeo.Ko jos radi uzorkovanje svojim vozilom sa sondom, osim Livone i Kite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda i Corteva? Analizu zemljišta mislim da oni rade, tako sam razumeo.Ko jos radi uzorkovanje svojim vozilom sa sondom, osim Livone i Kite?
Posle toga budi spreman da ti uvale nesto sto oni prodaju........Đubriva, sadnice, planove, projekte, sisteme........Gazda je veoma jak na rečima.....![]()
Uzorkovanje zemljišta | Agro Ferticrop | Siguran partner u proizvodnji
Analiza plodnosti zemljišta je prva agrotehnička mera kojoj bi svaki farmer trebalo da pristupi kako bi dostigao visoke prinose i kvalitet ploda.www.agro-ferticrop.rs
Ali mislim da mora biti parcela od 10 hektara. Da bi dosli sa vozilom i sondom.Možda i Corteva? Analizu zemljišta mislim da oni rade, tako sam razumeo.
Moguće. Mene je nešto drugo zaintrigiralo.Ali mislim da mora biti parcela od 10 hektara. Da bi dosli sa vozilom i sondom.
Ko je bio na okupljanju 2022 u NS i slusao pricu @Dragan18 o malim ogledima i ukrstanjima hibrida mogao je videti da je covek od struke.Pre neki dan su stigle analize iz Corteve.
Moram da pohvalim našeg kolegu Dragan 18 koji je zaslužen za taj projekat,odrađeno brzo i efikasno,data preporuka.
Svima bi rado preporučio saradnju sa njim.
Ne mogu (ne znam) da okačim PDF da svi mogu videti kako je to urađeno lepo i slikovito prikazano i objašnjeno.