Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radnja se zove ModulCetkice vidite u Zr u Gimnazijskoj ulici ,zaboravio kako se zove radnja,imaju velik izbor,woby haus nije za to.
Znam vlasnika i radnike (Tri muškarca i jedna žena) imena neću da pišem.
Pozovite ovaj broj 0691512868 i recite tačnu dimenziju četkica pa će proveriti da li imaju na stanju ili nemaju pa da ne dolazite bez veze. Jeste da sam rekao da neću reći imena ali nema veze, broj telefona je od Nikole koji radi u Modulu.
Pogledajte oznaku na vašem motoru i možete da kupite kompletКаква је процедура нисам вичан за те ствари не би да забрљам нешто
Kaze ti propeler za normalnu ili standardni propeler Za DT8 propeler treba da ima sigurnosnu osovinicu ili pin koji treba da pukne da zastiti zupcanike u transmisiji motora,Vidio sam te propelere. Problem je složeniji.
Odgovara li korak?
Nemam oznaka pa neznam.
Kod mene je krupni nut unutra. Mislim da ima 8 kanala. Znam da je promjer 215 mm
Ima ih za travu, manje kupi travu, za terete ili glisiranje.
Našao sam i neke podatke. Može se prevesti ali rastumačiti šta je šta je već problem.
PROPELLER AND SHEAR PIN. Propeller for normal use has three blades and is equipped with a shear pin to prevent damage to lower unit gears. Standard propeller has a 200 mm (7-7/8 in.) diameter on OT5 and DT6 models and 215 mm (8-112 in.) on Model DT8. Standard propeller has a pitch of 170 mm (6-314 in.) on 1IIodeI DT5, 190 mm (7- 1/2 in.) on Model DT6 and 180 mm (7-118 in .) on Model DTS. Optional propellers are available from the manufacturer and should be selected to provide full throttle operation within the recommended limits of 4800-5500 rpm on DT5 models and 5200-5700 rpm on Models DT6 and DT8.
Vidio sam te podatke u prevodu.Kaze ti propeler za normalnu ili standardni propeler Za DT8 propeler treba da ima sigurnosnu osovinicu ili pin koji treba da pukne da zastiti zupcanike u transmisiji motora,
propeler ima 3 lopatice i 215mm (8-112 in.) promjera
korak propelera ti je 170mm(6-314 in.) ,(koliko propeler prelazi idealno u prostoru za 1 okret)
Za tvoj model pente je 5200-5700RPM
Preporuka kupuj zamjenske propelere proizvodjaca.
U prvom postu sto ti je momo stavio imas podatkeVidio sam te podatke u prevodu.
Kod mene nema tog štifta (sigurnosna osovinica). Mislim da samo prokliže kad u nešto udari. Ima neki drugi sistem zaštite.
I dalje neznam koji broj ( šta teba da piše na propeleru koji meni odgovara)?
U svakom slučaju hvala na namjeri da pomogneš.
Sigurnosni pin postoji ali je on na osovini na kojoj je onaj dio sa 10 muskih nutova na koji ide propeler u kojem je 10 zenskih nutova.Pa tako brate. Otpakuj da te cio svijet razumije.
Da nedužim. Hvala.