Alati i radionice

Nemoj te ko brusilica. Deluju komplikovanije za korišćenje. Nisam ih viđao uživo, ali ove što vidim da neke nemaju dodatak za usisivač. Jako bitna stvar za ovaj alat. Prašiće i sa usisivačem ali mnogo manje. Bez je nekad nemoguće koristiti koliko zapraši sobu pa moraš da staneš da se slegne prašina!
Свакако да је усисивач обавезан, али нисам ниједну видио без те опције.
Сад видим да има и трећи тип као резултат укрштања више машина, и дјелује ми прилично употребљиво.

Овако нешто.

Nemoj da banalizuješ prilično bitnu stvar.
Šta dobijaš dužom 'lozom'? Duže će navrtka skidati navoj? :osmeh:
Ako baš 'oćeš da praviš 'sobom', vidi dali se može smestiti deblji navoj. Recimo ako je fabrički M18x1,5 ti napravi/nareži M22x1,5. Onda moraš napraviti i navrtku.
Takođe, imaš na otpadu dosta kamionskih brezona visoke čvrstoće, koji bi mogli biti dobar polazni materijal ca adaptaciju. Probaj da iskoristiš navaljani navoj.
Znam da su IMT brezoni slaba tačka i nema kome nisu pucali, pa i meni.

Nemoj da banalizuješ prilično bitnu stvar.
Šta dobijaš dužom 'lozom'? Duže će navrtka skidati navoj? :osmeh:
Ako baš 'oćeš da praviš 'sobom', vidi dali se može smestiti deblji navoj. Recimo ako je fabrički M18x1,5 ti napravi/nareži M22x1,5. Onda moraš napraviti i navrtku.
Takođe, imaš na otpadu dosta kamionskih brezona visoke čvrstoće, koji bi mogli biti dobar polazni materijal ca adaptaciju. Probaj da iskoristiš navaljani navoj.
Znam da su IMT brezoni slaba tačka i nema kome nisu pucali, pa i meni.
Puca brezon... ne puca loza :haha: ... ovaj, mozda bi M20 prosao kroz poluosovinu, ali nemam ureznicu, imam 18, a nisam siguran da li moze moj nosac sa plocicom na strugu da udje na "M20" ... pojacas brezon, a slabis navrtku... danas inace na otpad, pa videcu da li ima neceg..

Nazad
Vrh