MOMOSARIC
Član
Samo treba i u njivu da dodje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste, baš to.Ako je to ovako nesto,znam jednog u selu ko to koristi,mogu ga pitati sutra mozda jel ima sa upaljacem ili bez i kako je zadovoljan.Mada raspituje se za autogeno dosta,mozda i nije nesto zadovoljan sa tim,nzm.To je za nesto malo da zagrejes par puta i verujem to je to,prazna boca.
Kupi sa upaljačem ništa se ne kvari, bez upaljača ako kupiš, kad ti se bude ugasio, a ugasiće se hiljadu puta moraćeš da se zezaš sa paljenjem. Kad ima upaljač samo klikneš i nasataviš sa radom.Imam sa upaljačem i crevom, treca godina radi i pali uvek. Imaš ih i na Temu. Sa crevom i bez.Bio sam danas u prodavnici tehničke robe i vidim one male boce sa MAP gasom i brenere za njih. Pitam prodavca pošto je brener, kaže bez upaljača je 2800 a sa upaljačem je 3200, al' kao uglavnom svi kupuju bez upaljača.
Je l' ima neka fora zašto je tako, ne verujem da je 400 din razlike tolika prepreka, možda se ti upaljači kvare, il' možda postoji neki drugi problem? Rešio sam da kupim jedan komplet (bocu + brener), al' ne znam koji brener da uzmem? Pa ako neko može da da savet, ja do sad nisam koristio te male boce sa MAP gasom...
Imam 3 ili 4 godine i jedno 5-6 punjenja potroseno , u sezoni grijanja minimum jedanput dnevno palim.Bio sam danas u prodavnici tehničke robe i vidim one male boce sa MAP gasom i brenere za njih. Pitam prodavca pošto je brener, kaže bez upaljača je 2800 a sa upaljačem je 3200, al' kao uglavnom svi kupuju bez upaljača.
Je l' ima neka fora zašto je tako, ne verujem da je 400 din razlike tolika prepreka, možda se ti upaljači kvare, il' možda postoji neki drugi problem? Rešio sam da kupim jedan komplet (bocu + brener), al' ne znam koji brener da uzmem? Pa ako neko može da da savet, ja do sad nisam koristio te male boce sa MAP gasom...
Koristim i sa upaljacem i bez njega i nisam primetio nikakvu prednost ovog bez upaljaca.Bio sam danas u prodavnici tehničke robe i vidim one male boce sa MAP gasom i brenere za njih. Pitam prodavca pošto je brener, kaže bez upaljača je 2800 a sa upaljačem je 3200, al' kao uglavnom svi kupuju bez upaljača.