sinisa1979
Član
Linearni motori i linearmotorne jedinice - Power Belt
Linearni motori i linearmotorne jedinice
www.powerbelt.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege treba da nabavim mali kompresor za izduvavanje hladnjaka, kabine, malo duvanje guma nista specijalno za upotrebu. Izduvati sejacice i tako to.
Vidim danas AGM kompresor za 6300din 1.1kw 24L, radna zapremina 165L/min
Imali neko ovu marku, pise zemlja porekla kina. Za te pare vredili ga uzeti,Tehnomanija i Win Win su u pitanju?
Ili uzeti u Lidlu?
Znam, znam zato sam i pitaoKompresor PKO 24 B2 - u Lidl Srbija
Kompresor PKO 24 B2 - Nečujni motor smanjenih vibracija, podmazan uljem 2 manometra sa Bar i PSI skalom Dodatni priključak za neregulisani pritisakwww.lidl.rs
To je kako ameri kažu "Plavljenje", Ne mora laneno ulje može bilo koje pa i prerađeno. Doduše nisam nikad probaoObican celik,tj gvozdje,mild steel,koji nacini postoje da se zastiti od korozije a da to nije fabanje i cinkovanje npr ?.Sad nedavno mi izbaci klip od FarmCraft-a ,gde je pred kraj ovog videa radio zasitu slicnog gvozdja zagrevanjem dok ne poplavi metal(+-300c) i zatim premazom sa lanenim uljem,koliko je ovo efikasno u zastiti od korozije,tj jel neko vec radio ovo ?.