Alati i radionice

Ne umakanjem,to ti je kao kalenje kad radis,ovo premazujes polako dok je jos vrelo ,misli da je drugacije nego da bacis ceo taj deo u hladno ulje odjednom,moje misljenje ....
I nus proizvod kalenja u ulju dobijas taj crni sloj na povrsini ,a i ovo sa premazivanjem ulja , a to stiti od korozije kao i kisela voda sto drzi kad je otvoris.

Ima od 3t za 160 eur ,a 1t taj za 5k din je ustvari model od 500kg ,ali nesto malo prevezali kinezi i prodaju isti proizvod a kao 1t maks ....malo je nesigurno to po meni.Posle najjeftiniji od 1t drugi modeli idu od 80-85 eur,oni Vevor i slicni,ti vec su sigurniji puno.
Kada sam narucivao 3t je bio oko 180e pa navise. Ovaj deluje ozbiljnije, ali je preko 200e.

f94f764dbc675d1b826068602579b208.jpg

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Kada sam narucivao 3t je bio oko 180e pa navise. Ovaj deluje ozbiljnije, ali je preko 200e.

f94f764dbc675d1b826068602579b208.jpg

Taj sensor je manje precizan od S koje su na manjim vagama , ovdje savijas metalni klin, kod mjerenja tezine , da je sensor pravio tedea huntleigh onda bi bila precizna ali i cijena bi bila :sjasi:

Ako si siguran da ti tegovi imaju 200,00kg mozes da ponovno programiras vagu da pokazuje 200.0kg , imas na netu uputstva kako da udjes u setap i upises 200,0kg. Tako su je i kinezi programirali.
Siguran sam, ovo je radionica kod burazera koji pravi, servisira i bazdari vage. Ovi tegovi su bas za to. Mrzelo nas je da stavljamo vise pa smo samo 10 kom, tek da probamo. U korisnickom nije napisano, samo objasnjenja za tastere na vagi i daljinskom. Potrazicu, hvala!

Ako sam dobro video na netu i po oglasima , te vage od 1 i vise tone imaju tacnost pola kile,tj i celu kilu ove od 5t i vise.
Meni licno je i to vise nego dovoljno.Mozda imaju bolju preciznost ove sto nisu kineske,ali to nzm ko bi kupio jer vidim da neke kostaju i po par hiljada eura ....Sta bi mi bez kineza eh ?.

Nazad
Vrh