I ja moje boce punim na pumpi...
Imam svoj ventil-adapter za punjenje, ...
I za velike boce, i adapter za male "kamperske" plinske boce...
Kupio sam svojevremeno 2 prazne skoro pa nove boce , doduše na Vašaru, ko zna ko je plakao za njima, pa posle kuknjave moga pokojnoga ujaka, preprodam mu jednu, a drugu zadržim za sebe, napunim tu bocu na pumpi, i to je tako trajalo dok se smradovi ne dosetiše da ofarbaju sve boce u plavo i kao to su NIS atestirane, a ova moja fabrička narandžasta Lifam nije atestirana...
Više nema punjenja na pumpi, zabranjuje se, nego morate da menjate, ali prvo da platite "atest" ...Hoću, kako da neću, evo sve se tabanima u guzicu lupam koliko trčim to da uradim...

More mrš' bre !!!!
Te njihove "atestirane" kao iz Ukrajine s prve linije fronta da su došle !!!!
Sestra je imala problem s plinskom bocom, neće ona ženska više da se zajebava s punjenjem, "staru" bocu prodala u selo, a kod NIS-a kupila bocu s plinom na Benzinskoj, s tim čuvenim "atestom", i posle par menjanja dobila bocu iz
1974. godine !!!
Koja je puštala plin !!!!
Na sreću, primetili ukućani na vreme, pa bocu izbacili napolje, a kuću dobro izluftirali...
Ona žena baš uživa da koristi plin, i redovno ga troši...
Išli i na Benzinsku da reklamiraju, ništa oni ne priznaju ,to ste Vi sjebali...
Ostave oni po strani tu bocu, i odu i kupe bocu u Rumi, neka firma "Euro Gas" , ista fora , kupiš njihovu "atestiranu" pa menjaš boce , praznu za punu, ALI SAMO KOD NJIH , za te njihove , ne možeš nigde drugde !!!!
I dalje "sarađuju" s njima, i boce kod njih nabavljaju, prazna-puna....
@Arkadije
Curenje boce proveravaš sapunicom, kakva potapanja komplet boce u bazen s vodom, slušaj, uzmi sapun, natrljaj ruke sapunom i vodom, nemoj ispirati ruke, nego sapunicom pređi preko ventila i svuda gde sumnjaš da bi plin mogao da curi iz boce...

Ako primetiš mehuriće, nisi dobro namestio NOV ventil !!!!