Meni ne znaci nista atestirana ili ne.Meni je bitno vizuelno da je boca lepa i uredna,da nije prosla kroz treci svetski rat i slicno ....Ventil moze da ti popusti kako na ne atestiranoj tako i na atestiranoj boci,taj njixov test na curenje posle punjena ne znaci nista posebno.Ni jedna od tih boca koja zavrse u novinama posle explozije ili cega vec ,nisu pustale plin odma ,nego se to desi posle nekog vremena koriscenja iste.Ne razumem njixov atest uopste,po cemu je to sigurnije ljudima ....1 boca atestirana koja menja vlasnika non stop moze imati otvaranja-zatvaranja ventila za godinu dana koliko i neka druga ne atestirana kod istog vlasnika za 5+ godina npr ...I ja barem znam moje boce kako su koriscenje,skladistene,jel ih neko udarao,jel su negde padale,ili su bile zagrevane prisilno da se izvuce iz njih zadnja kap,za razliku od svih tih atestiranih boca gde nemas pojma gde su bile i sta su prosle sve.
Na pumpi nikad ne punis svoju bocu,tj ne moras,to je jos jedna mala dodatna sigurnost spram tih zamenskih atestiranih koje su do ''cepa'' napunjene.I svejedno uvek kuci kad doneses punu bocu proveravas je na curenje nakon sto je spojis na reso ili gde god da se koristi ,bilo ona u atestu ili ne.Smesno bi bilo da neko to ne radi,samo zato sto pise na boci da joj atest jos uvek vazi ...