T110
Banned
Neka je sa srecom poznanicima za te pare.
Novo pre 5 godina izaslo 80.000e

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka je sa srecom poznanicima za te pare.
Nameštena glupost, nešto kao skrivena kamera onih kosookih.Dali ste gledali snimak onog cara sto hiltijem cepa nesto...ma`bije bata masinom i samo drugi ubaci kabal u steknjer i ovaj se uplasio-baci iz ruku masinu...reko dali je ovo moguce....
Znaci,u knjigama otpisana roba posle 5 godina vredi 50%? Ovde svi ludi pa cekaju takav alatNovo pre 5 godina izaslo 80.000eu pitanju je kompletan alat za servis nema sta nema od alata.ormar sa alatom 12 fioka prazan vredi 5 000e
ja se dokopam pojedinacno nekih stvari,ali nema sanse
![]()
Alat za secenje keramickih plocica!!!!dodji da vidis popijemopojedemo
i uveri se dal je izlizan,za 40% stvari imas da pitas tsa je ovo i cemu sluzi
- - - - - - - - - -
Jutros setao pa naleteo na garave prodavce,covek nema pojma ni sta je prodao cena 50dinNe treba ni meni,al za 50 din nisam mogao da odolim.
![]()
Pazario danas dizalicu 12 tona za nekih 10ak eura. Ispravna jedino malo slini ulje na gumenom čepu. Zna li netko šta napraviti da više ne curi?? I kakvo uopće ulje ide unutra?
E hvala puno.Ide hidrol 46...
Na taj otvor zatvoren šrafom se sipa, a istovremeno je i mera...
![]()
Pozdrav.
Kupio sam novi aparat za varenje Villager Inverter VIWM - 170. Prilikom startovanja dolazi do blagog u varničenja u kućištu.... Takodje prilikom rada ne varniči .
Pazario danas dizalicu 12 tona za nekih 10ak eura. Ispravna jedino malo slini ulje na gumenom čepu. Zna li netko šta napraviti da više ne curi?? I kakvo uopće ulje ide unutra?
Ja imam takvu zavario sam maticu i sraf zavio isto je curelo.
De pise tonaza moja e skoro duplo veca a nema da pise verovatno oko 20t.
Ja imam takvu zavario sam maticu i sraf zavio isto je curelo.
De pise tonaza moja e skoro duplo veca a nema da pise verovatno oko 20t.
Na ovoj ima utisnuto u donjem dijelu WEBER HIDRAULIK 12 T