zaregakovo
Član
Možeš ti sad da tupiš šta oćeš. Kad je trebalo da kažeš nešto tražio si izgovor kao za vreme onaj se nije ni oglasio.Tako da nema puj pike a da još uvek oplada važi, Važi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj snimak te masine da vidimo kako treba da izgleda to sto ti trebaDrale hvala ,ja sam prvo mislio da bude od ponistavaca tragova medjutim kad sam video Rabadzijin snimak meni se svideo takav izgled moticice i posto je covek stavio br tel na yu tube ja ga pozovem i pitam da li bi prodao samo moticice ,covek je bio fer i poslao sliku moticice bez potiskivaca semena na viber i rekao da je od specijalnog celika i da kosta 170 e jedna sto je meni preskupo,trazeci resenje skonto sam da ako nosi moticicu dovoljno je cvrst materijal od paraca za ono sto meni treba a kosta nekoliko stotina dinara .Takodje sam mislio iza da zavarim cev na koju bi navuko crevo sa selnom. Zalozio vatru i ispravio pa po savetu ponovo ugrejo a potom okalio u razradjenom ulju,bice dobro i vise sam nego zadovoljan
Kao da nisi čito prethodnu stanu.Nema tu ništa komplikovano slika kaže sve.Sto nas narod proste stvari voli da ucini komplikovanim.
Fn=PxA i dobijes nominalnu silu prese.
Nema sta da krijem Hondu i Husqvarnu sam kupio od istog prodavca za 250eur. Sad za neki min idem da uzmem drugi paket na stanicu, jer vozac zaboravio da skine a ja mislio da nije u istoj turi.koliko kostalo ako nije tajna? sapni da drugi ne cuju....,umalo da zaboravim - neka je sa srecom i da dugo sluzi masina.