Tomić Toma
Član
@Zombie 666, jeste li vi kakav masinski inzenjer? Vidim da niste laik sto se tice oblasti masinstva
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo tu reči o ovim aparatima http://www.kupujemprodajem.com/Aparat-za-varenje-kzubar-450-A-inverter-38075574-oglas.htm pa me interesuje kako su se pokazali mislio sam ovaj jači jer nije puno skuplje od slabijeg a od viška glava ne boli.
Da li si radio sa aparatom da znas sta ima i sta moze? Ako nisi onda prestani da flejmujes!
Moj od nazivnih 300A ima otprilike nekih stvarnih 230-250A. Nemam alat da izmerim, ali po nekom mom iskustvu je to toliko! A to je sasvim dovoljno. Ko se profesionalno bavi zavarivanjem sigurno mu ovo nije ili nece biti jedini aparat. A za "varenje oko kuce" i popravku svojih masina ce svakom amateru posluziti isto tako dobro ako ne i bolje od tog tvog aparata kupljenog za 700eura
Kineski krš koji ne vredi ništa. Prvu seriju su gurnuli u dobrom kvalitetu da bi prošli na tržištu.
Kineski krš koji ne vredi ništa. Prvu seriju su gurnuli u dobrom kvalitetu da bi prošli na tržištu.