Tomić Toma
Član
@Zombie 666, jeste li vi kakav masinski inzenjer? Vidim da niste laik sto se tice oblasti masinstva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo tu reči o ovim aparatima http://www.kupujemprodajem.com/Aparat-za-varenje-kzubar-450-A-inverter-38075574-oglas.htm pa me interesuje kako su se pokazali mislio sam ovaj jači jer nije puno skuplje od slabijeg a od viška glava ne boli.
Da li si radio sa aparatom da znas sta ima i sta moze? Ako nisi onda prestani da flejmujes!
Moj od nazivnih 300A ima otprilike nekih stvarnih 230-250A. Nemam alat da izmerim, ali po nekom mom iskustvu je to toliko! A to je sasvim dovoljno. Ko se profesionalno bavi zavarivanjem sigurno mu ovo nije ili nece biti jedini aparat. A za "varenje oko kuce" i popravku svojih masina ce svakom amateru posluziti isto tako dobro ako ne i bolje od tog tvog aparata kupljenog za 700eura
Kineski krš koji ne vredi ništa. Prvu seriju su gurnuli u dobrom kvalitetu da bi prošli na tržištu.
Kineski krš koji ne vredi ništa. Prvu seriju su gurnuli u dobrom kvalitetu da bi prošli na tržištu.