smiljan123
Član
Mozda dvije pa ga moras ugasit da se ohladi....nije za njega preko 3.2 a ti pricaj sta hoces
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel moze nekako da se odredi amperaza aparata ?
Ja imam pravljeni star sigurno 30 godina, ne znamo amperazu, a tezak je toliko da dvojica moraju da ga nose.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Ne treba da racunam pise na ambalazi... Ako nemas odgovarajuci ulazni napon i odgovarajucu jacinu struje nemoj ni da ocekujes na izlazu toliko.... A ja sam sa aparatom nazivne snage 300A vario i napisao sam lepo kako stoji stvar. Ko mi ne veruje nek dodje da proba!
- - - - - - - - - -
Na 250A sa 4 elektrodom sam sekao U profil 80x40 a on ima zid debljine 4 i 7mm. A sa 2.5 elektrodom variti profilne cevi na 220A je prica za sebe. Toliko samo da dodam da sa obicnim transformatorskim aparatom nisam mogao nikad ovako brzo i kvalitetno da izvodim vertikalne varove od gore na dole!
Tesko ce to meriti struju na invertoru, moze na trafou ali na invertoru ne. Ako ne gresim invertor daje jednosmeran napon napolje, nema polja nema ni merenja.Može, trebaju ti takozvana kliješta za mjerenje amperaže, svaki ozbiljan električar bi trebao to da ima, nije uopšte ni skupo da se kupi.
http://www.ebay.com/itm/LCD-Digital...306568?hash=item2eec8f3fc8:g:~bkAAOSwoBtW1q-E
Tesko ce to meriti struju na invertoru, moze na trafou ali na invertoru ne. Ako ne gresim invertor daje jednosmeran napon napolje, nema polja nema ni merenja.
Jel moze nekako da se odredi amperaza aparata ?
Ja imam pravljeni star sigurno 30 godina, ne znamo amperazu, a tezak je toliko da dvojica moraju da ga nose.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Tesko ce to meriti struju na invertoru, moze na trafou ali na invertoru ne. Ako ne gresim invertor daje jednosmeran napon napolje, nema polja nema ni merenja.
Elektrode koje ja posedujem za varenje aluminijuma zahtevaju DC-. Vertikalan var kad naucis da izvedes odozgo na dole da bude ispravan, nikad ga vise neces praviti na gore. A izvodljivo je i sa obicnom elektrodom... mada eto ima ko se na to smeje...
- - - - - - - - - -
Verovatno bi moglo izmeriti ovako necim:
https://www.kupindo.com/Voltmetri-ampermetri-i-termometri/32861849_♦-Ampermetar-DC-300A-sa-shentom-♦