Alati i radionice

rrvb79.jpg
Koliki si motor stavio?

180 A, uzeo sam ga od coveka sto je sa njim pravio jednu kapiju u originalnoj kutiji. Prodavali su se ovakvi na netu doneseni iz madjarske za 180 evra sa dve ili tri godine garancije. Vidim da su ih kupci dosta hvalili kao iznenadjujuce dobre.
http://www.sbm-group.com
Meni je pored mog rade koncara 160/180 i varexa 135/145 dobro dosao jedan malo lakse prenosivi aparat u tom rangu

Ja sam uzeo ruski almaz 350 A 140 eur nov . Kablovi 25mm2 vari kao blesav, bukvalno se ne moze pregrejati bar ne sa 3.2 elektrodama a vece necu ni koristiti . Nije neka marka ali to koliko meni treba par sati godisnje je odlican . covek je prodao za 3-4 god preko 100 komada bez i jedne reklamacije.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Dali ima kod vas da se prodaju mali strojčeki MAK TEC to je kao firma koja radi pod komandom makite modele koje makita ne radi više.Ja sam kupio ručni cikular od makteca,garantni list je od makite i garancija tri godine sa time da moraš preko neta prijavit da dobiješ dodatne dvije godine garancije jer sa kupnjom i listom od garancije je samo godinu dana garancije.Kupio sam i mali flex koji je origi makita jer ga puno trebam i mora bit roba prava.
image upload no limit

Ima i kod nas Maktec. To je kod Makite hobi alat, isti odnos kao kod Bosch-a (plavi i zeleni Bosch). Nadam se da će te dobro služiti. Mada bih ja za te novce uzeo Bosch GKS 190 (plavi Boš). Eto, odao sam da i sam tražim ručni cirkular (ponude šaljite u PP :haha:)

Zanimljivo da nijedna od ovih mašina nema razdelni klin. Ipak one imaju veliki list testere (190mm)

Ovaj je bio 90eur a bosch taj model 2 x maktec.Do sad sam imo blackdekerov i crko stator posle 20 godina ak ovaj odgura pola je dobar.Malo sam se raspito oko makteca i reklamacija skoro da nema a kolko dugo če radit videču.A i kod mene je više manje hobi upotreba tak da težko mu neče bit.

Ima i kod nas Maktec. To je kod Makite hobi alat, isti odnos kao kod Bosch-a (plavi i zeleni Bosch). Nadam se da će te dobro služiti. Mada bih ja za te novce uzeo Bosch GKS 190 (plavi Boš). Eto, odao sam da i sam tražim ručni cirkular (ponude šaljite u PP :haha:)

Zanimljivo da nijedna od ovih mašina nema razdelni klin. Ipak one imaju veliki list testere (190mm)
imam jednu za tebe!:osmeh:
fotografija0286.jpg

fotografija0288.jpg

Ovo na malo brusilici drži štitnik da se ne okreće. I ja sam se danas ponovio velikom brusilicom. Pala je kupovina Makite 9020 malo je bilo omošljanja jer se ona radu u Rumuniji. Na nogovor prodavaca da nema nikakave razlike uzeo sam je. Prvukla me je i ciena od 130€ na akciji. Sad vrijeme će pokazati jel kavalitet japanski ili rumunjski.

Ovo na malo brusilici drži štitnik da se ne okreće. I ja sam se danas ponovio velikom brusilicom. Pala je kupovina Makite 9020 malo je bilo omošljanja jer se ona radu u Rumuniji. Na nogovor prodavaca da nema nikakave razlike uzeo sam je. Prvukla me je i ciena od 130€ na akciji. Sad vrijeme će pokazati jel kavalitet japanski ili rumunjski.
Ja imam takvu Makitu made in PRC, i mogu ti reći da je odlična. Ja nisam profesionalac ali radim skoro svaki vikend sa njom.

I ja cu da uzmem tu bosovu akumulatorsku, za moje potrebe bice dobra, a nije mnogo, poene naravno sam nabavio :osmeh:

Ni mi ne znamo šta ćemo uzeti :D Imamo tih poena za sav taj alat, i jos par puta toliko. Brat je prošle nedelje izbrojao nekih 180 nalepnica. Ako nekome treba..

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Nazad
Vrh