Nelle333
Član
Ne znam da li je bilo, ali je dosta zanimljivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reci mi jer šta misliš jer bi mogla vazdusna instalacija delimicno da bude ukopana i u zemlji? sigurno bi se voda taložila na najnizoj tački, koje su ti debljine cevi 20 ili 25 mm, i koliko ti gubi pritisak na tom poslednjom prikljucku koji je 100metara od kompresora ako sam dobro shvatio, pozz.Vodovodne PE cevi su,nekukaju da im je hladno,ima preko 100m,sa 15priključaka kojekude
Ima cevovoda 100m,al nije najdalje 100m od kompresoraReci mi jer šta misliš jer bi mogla vazdusna instalacija delimicno da bude ukopana i u zemlji? sigurno bi se voda taložila na najnizoj tački, koje su ti debljine cevi 20 ili 25 mm, i koliko ti gubi pritisak na tom poslednjom prikljucku koji je 100metara od kompresora ako sam dobro shvatio, pozz.
Planiram isto tako da uradim.Juče sam našao kratak produžetak koji ću skratiti i probati da probušim.Ja sam pravio od produžetka taj deo. Samo obrusiš niklovanje i sa kvalitetnom burgijom na stonoj bušilici se da izbušiti.