Alati i radionice

Kupio bih busilicu za beton.Ne neku profesionalnu.Ponekad zatreba,pa bih voleo da imam,da ne pozajmljujem.
Do 10 000 din bih platio,ne vise.Sta bi mi preporucili?

A moze li se Hazet osposobiti? Ovaj Kavasaki izgleda bas mocno. Taj ili odvrce ili kida srafove.

Naso sam na internetu taj deo sto mi fali : u Nemacku kosta 19e a u Bugarsku 12leva. Nisam nikad narucio preko interneta iz drugih zemalja , ali probacu pa sta mi bog da. Tacno tako ovaj Kavasaki ako se dobro ne pretisne na straf oce da otkida ivice , takoreci unisti maticu. Moracu da kupim za njega kovane kljuceve inace ima sve da mi unisti moje bugarske 3/4.

Danas u toku varenja crkne mi grebenasti prekidač na aparatu za varenje iskra ts 180, 220-0-380v zna li ko gde ima da se nabavi novi?

Naso sam na internetu taj deo sto mi fali : u Nemacku kosta 19e a u Bugarsku 12leva. Nisam nikad narucio preko interneta iz drugih zemalja , ali probacu pa sta mi bog da. Tacno tako ovaj Kavasaki ako se dobro ne pretisne na straf oce da otkida ivice , takoreci unisti maticu. Moracu da kupim za njega kovane kljuceve inace ima sve da mi unisti moje bugarske 3/4.
Koliko vidim, po oglasima kovanice nisu bas jeftine. U CH verovatno na buvljacima (tzv. flomarkt:osmeh:) moze da se nadje nesto jeftinije.

Cevasti 55 i 100

dscf4073.jpg

Pazario sam ga u Nion to je na 20km ispred Zeneve i platio sam ga 600chf to je priblizno toliko i evra. Treba mi ko oci , jer na placu nemam struju , a sve sto radim ne mogu da radim bez struje. Imao sam pre njega neki kao sto je kod nas Vilazer kome je cena oko 300e nov , ali takvi agregati nisu profesionalni i u takve agregate menozemo imati puno poverenja.

Ma u Jasenovo imamo dobru struju. Nisam ni planirao da ga uvezem , kupio sam ga za moje potrebe u CH na placu i za terenske poslove ako bude bilo potrebe.

Nazad
Vrh