grunt
Član
Gde da nadjem da kupim osigurace za kacenje poljomasina,preklapajuce ili opruzne ne bitno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je kolega Ichbinmilan kupio nekakav Metaboodvijac prosle ili pocetkom ove godine, ali mu cena nije bila mala.Dragane, koliko takav odvijac polovan kosta gore u Svicarskoj? Kod nas polovnih baterijskih ima samo naj gore moguce kvalitete i cjena je preko 100€. Sa kablom ih ima za 100€novih al isto sumnjiva kvaliteta pa se nesto jos prebrajam sta da kupim...
Dragane, koliko takav odvijac polovan kosta gore u Svicarskoj? Kod nas polovnih baterijskih ima samo naj gore moguce kvalitete i cjena je preko 100€. Sa kablom ih ima za 100€novih al isto sumnjiva kvaliteta pa se nesto jos prebrajam sta da kupim...
imam ja set nasadinih kljuceva sa racnom,nisam puno radio sa njim ali izgledaju kvalitetno.Jel ima neko Top tull ručni alat? Šrafcigeri, klješta i sl.
Zupcanici su bez ostecenja i ja sumnjam na lezaj samo ne znam kako da skinem tanjirasti zupcanik da zamenim lezaj verovatno mora na presu.Da nije previše masti unutar, ali opet vjerujem pošto si stavljao novu mast da nisi pretjeravao. A može biti da je ležaj loš pa se on grije.U kakavom je stanju konusno tanjirasti par?
Ako se neko razume oko brusilica trebao bi mi savet, posle minuta rada bez opterecenja prenos se ugreje da se jedva ruka moze drzati na njemu koliko je vruc.
Otvarao sam prenos cistio stavio novu mast opet isto,ako je u pitanju sitan kvar da probam da je sredim.Sto se tice struje sve je ispravno
Nije neka ekstra marka (Eltos 850W,10000 o\min, made in Bulgaria) ali me lepo sluzi.