MONTOYA
Član
Koliki si motor stavio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki si motor stavio?
imam jednu za tebe!Ima i kod nas Maktec. To je kod Makite hobi alat, isti odnos kao kod Bosch-a (plavi i zeleni Bosch). Nadam se da će te dobro služiti. Mada bih ja za te novce uzeo Bosch GKS 190 (plavi Boš). Eto, odao sam da i sam tražim ručni cirkular (ponude šaljite u PP)
Zanimljivo da nijedna od ovih mašina nema razdelni klin. Ipak one imaju veliki list testere (190mm)
Ja imam takvu Makitu made in PRC, i mogu ti reći da je odlična. Ja nisam profesionalac ali radim skoro svaki vikend sa njom.Ovo na malo brusilici drži štitnik da se ne okreće. I ja sam se danas ponovio velikom brusilicom. Pala je kupovina Makite 9020 malo je bilo omošljanja jer se ona radu u Rumuniji. Na nogovor prodavaca da nema nikakave razlike uzeo sam je. Prvukla me je i ciena od 130€ na akciji. Sad vrijeme će pokazati jel kavalitet japanski ili rumunjski.